2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bazen oturunca bacaklarima degiyor karnim bazende midemin yerine gecmis kadar yukarda oluyor benim göbis geziyor paşa icerde

Herkese iyi pazarlar, dün gece yatarken çok zorlandim, ztn dün gün içinde bişeyler icerken yerken gogsumde doluluk hissi vardı sanki yediğim ictigim bogazimdan zor gecio, bebek buyudukce kendine yer acarmış midem gogsumde resmen. 2 gündür böyle gecede çok rahatsız etti nefesim daraldi gebelik reflüsü böyle oluodu sanırım unutmuşum kizimda hep yanma eksime olurdu oğlan resmen mideyi ittirio biraz daha farklı ne zmn geçer acaba umarım geçicidir .

Canim bende oyleyim.direk.midemde hissediyorum egilemiyorum bile ben cok az yiyorum aksamlari boylelikle rahat oluyorum

Canim bende oyleyim.direk.midemde hissediyorum egilemiyorum bile ben cok az yiyorum aksamlari boylelikle rahat oluyorum
Çok fenaymis cnm mesala cay iciorum normal ısıda o bile yaka yaka mideme inio her gebelik farklı birbrinden uf bu reflü cok uzun sürmez umarim

Çok fenaymis cnm mesala cay iciorum normal ısıda o bile yaka yaka mideme inio her gebelik farklı birbrinden uf bu reflü cok uzun sürmez umarim
O hep olacak canim mide yanmasi yemek borusuna kadar asit yakiyor cunku gebelikte mideye basinc yaptikca mide kapagi acik kaliyor ondan oluyor icerigi karisik olmayan baharati cok olmayan yiyecekler tercih et birde bol bol su ic beni rahatlatiyor

O hep olacak canim mide yanmasi yemek borusuna kadar asit yakiyor cunku gebelikte mideye basinc yaptikca mide kapagi acik kaliyor ondan oluyor icerigi karisik olmayan baharati cok olmayan yiyecekler tercih et birde bol bol su ic beni rahatlatiyor
Hamilelikte rahim boyutları büyüdüğü için, mideye baskı uygulayarak içindeki basıncın fazlalaşması ise reflünün başka bir nedeni yazio nette. Bebeğin büyüyerek mideye baskı uygulaması, bu durumu tetiklemekteymis

Kızlar, eşim aradı, işyerine gitmişti, birazdsn ebebekte buluşalımmı dedi. Göğüs pompasını filan alayım diyorum ne diyorsunuz? Giysi az çok aldık yine de azar azar alınır, ama pompa, biberon, hatta deterjan aldırayım hazırda dursun. 50 tl lik kuponla da bez alırım şampuan alırım

Bak sen bak dedikodu yapiyor arkamizdan 4 haftadir evdeyim kiz dr falan gitmedim agrimda var ama pis baytarla benim sipa totomun üstune oturtmuyorlar ondan oluyorum
Benimki ne diyor biliyormusun? Aşkımm yorma kendini lütfen, yarın yaparsın. Adam, ben yaptıktan sonra yarınmı yaparım bugünmü sanane artık? Çok için yanıyorsa al sen yap demi?

Canim bend3 bu ay elbisleleri hallettim.mayista elektirikli gogus pompasi alacagim insalalh hazirandan sonra besik alirsak puset yada araba aliriz boylelikle konuyu kapatiriz :)

Haklısın canım. Ben de pek fazla küvette yıkadığımı hatırlamıyorum. Biraz ele avuca geldikten sonra "koluna alıp duşta sabunla havluya sar çıkar" en pratik. Her banyoyu seremoni halinde su doldur su boşalt sıkar insanı

Gelirler canım benim inşallah. Senin paşalarla oynamaya geliriz hatta. Ne isteyecem senden, karında ikisi birden tepişince nasıl bir görüntü oluyor çok merak ediyorum. Ben videoya aldım tek tıkları ama bir de çift olunca nasıl olur, herhalde çok tatlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…