2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insaallah ya kalktigimda beri var agrim insalalh bisi olmaz yavru kusuma
Oh yavruuummmm gecenlerde bende ayni oldumda utandim sormaya bisey olmaz herhalde ya ben 45 gunde oldum boyle drdan once yasak koymustum zaten de. Ciddennya niye böyle oluyor normal demekki yoksa senle bende mi sorun var kiz

Vallahi bilemedim ama oglumdayken belirgin sekilde sapik gibiydim ama bunda tık diyesim yok sadece bilinc altim sapik galiba. Hormonlarda cok etkkli onu anladim yalniz ben
Yok benim elime gecse bende hamilelikte zirvedeyim ama malesef yasak var simdi yasak tabiki birlesmeye ama kasilmada etkiler mi diye korkuyorum birde uyandigimdan beri agrim var oda korkutuyor

Oh yavruuummmm gecenlerde bende ayni oldumda utandim sormaya bisey olmaz herhalde ya ben 45 gunde oldum boyle drdan once yasak koymustum zaten de. Ciddennya niye böyle oluyor normal demekki yoksa senle bende mi sorun var kiz
Kız Yok normal ben diyorum olduğu halde ya kabus görüyorum ya koca kovalıyor rüyamda

Ayyy bugum yerin dibine gectigim gundur herhalde utandim ama bi sorun olur mu diye söyledim peki sende de kasik agrisi oluyor mu boyle olunca
Oluyor canım yani şimdi çok ayıp olacak ama biz çok kısıtlama olmadığı İçin herhangi bir risk olmadığı normal düzeyde devam etti sonra dktra ağrımı söyleyince azaltmamız söylediAma şimdi mesala iki haftador ayrıyız yine var kaşık ağrım yani isteyip de olmayıncada kasıklarda ağrı olması çok normal

O agrida gecmiyor ki yaaaa koolay kolay

Günaydın canım çok şükür bende iyiyim uzun süre girmeyince merak ediyor insan :) iyi gidiyor bi sıkıntı yok ayrıntılı ultrasonu atlattık çok şükür. Sizinki ne zaman?
Benimde daha doktora gitmedim haftaya gidicem gün verir herhalde çok mu geç kalmış olurum

• Yaa siz basıl görüyorsunuz ben daha görmeeye başlamadım
    Ama tabii yatarak nasıl görücem bebeklerim aşağıda
    Ve kilomda var ondan galiba

Yok canım yasaklı olmayanlardada o sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…