2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizin bebek hareketleriniz günde ne sıklıkla oluyor? Ayaktaykende hissediyormusunuz? Benimki genelde yan yatınca hareketleniyor.
Benimki hic durmuyor kizim dogum zamani bile bu kadar hareketli degildi kanama sebebi bumu diyorum acaba :) kanama esnasinda dogumhanede usgye girdim bariz orada bile kudurdugu belliydi doktor umrunda degil keyfi yerinde hoplayip zipliyor dedi. Bebeklede cok alakasi var sanirim doğunca canımiza okuyacak belki simdiden :)

Kızlar sizde Gynoferon ve Decavit kullanıyormusunuz acaba gereksiz kilo aldırırmı Gürcistan’da kilo aldırır diye gerek duymuyorlar

Avent manuel pompa aldım kızlar. Bir de deterjan şampuan falan filan. Araç gereç yani. 0-3 giysi yok denecek kadardı ebebekte bugün. Beyaz bodiler bir tane bile yoktu
Sen bu konuda tecrübelisin cnaım şimdi ben biberon emzik bunları hangi marka alayım banada liste yapım ne olur ben netten listelere bakıyorım hiç birşey anlamıyorum 6. Aya kadar herşeyini alayım diyorum

Kızlar sizde Gynoferon ve Decavit kullanıyormusunuz acaba gereksiz kilo aldırırmı Gürcistan’da kilo aldırır diye gerek duymuyorlar
Ben kullanıyorum cnm 15.haftadan beri gyni Ferro. Suanda devam ediyorum decaviti bi kutu kullandım sadece.

Gebelik öncesi de agrıyordu canım magnezyumla kalsiyum kullanyorum çok şükür şu an ağrım sızım yok.
Peki tahlillerde nasıldı bu değerler?? Ben tahlillerde normal çıktığım için sadece dinleniyor ve ortopedik silikon tabanlık kullanıyorum

Sen bu konuda tecrübelisin cnaım şimdi ben biberon emzik bunları hangi marka alayım banada liste yapım ne olur ben netten listelere bakıyorım hiç birşey anlamıyorum 6. Aya kadar herşeyini alayım diyorum
Bende ilkinde de aventdi canım, arkadaşım vermişti. 2,5 sene kullandım. Sonra elden ele verdik işte, şuanda da başka bir arkadaşım kullanıyor. Ben aynısının yenisini aldım. Emzik işi zevk meselesi, her çocuk birini alıyor. Bir arkadaşımın denemediği firma kalmadı, çocuk en en ucuz emzikten başkasına yanaşmadı. Hiç acele etme onun için derim canım

Peki tahlillerde nasıldı bu değerler?? Ben tahlillerde normal çıktığım için sadece dinleniyor ve ortopedik silikon tabanlık kullanıyorum
Tahlillerde nye baktılar bilmiyorum ama drum bana ilk gebeliktede 12. Haftada magnezyum başlamıştı bu gebeliğimde de başladı sancım olduğu için kalsiyumda ilave etti bir aydır bir gün kalsiyum bir gün magnezyum kullanıyorum. Benim kp bacaklarından rahatsızdı ona da aynı kalsiyum vermişlerdi sanırım bunlar geçirdi diyorum ben kendi fikrimce ama mümkün ağrı kesiciler dahi fayda etmiyordu

Merhaba anneler. Ayrıntılı ultrasonlar tamamlandı mı? Bebisler iyi mi? Bu hafta içi bizim de ayrıntılımiz heyecan dorukta.
Canım ben kontrollere gittiğim hastaneyi aradım detaylı ulturason ne kadar dedim 10 TL dedi şaşırdım bayaaa. Benim bildiğim daha yüksek fiyat olmalı. Sonra Dr ve sekreteri yokmuş daha sonra arayın dedi. 4 boyutluyu mu soruyorsunuz dedi. Kafam karıştı. Sen ne kadara yaptıtıyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…