2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi dr uma yaptirmayacagim. Benim dr um devlette kendisi yapmıyor perinotoloji de ise başka dr bakiyor. Kızımda yaptırdım orası gorulmedı burası görülmedi yazdılar disarda özele gitmiştik her yerini gördü. Bu defa direk özelde o dr a gideceğim. 400 kusur desi eşim. Ama gerçekten alaninda iyi bir perinotolog. Umarım sorunsuz atlatırız.

Benim bildiğim de o fiyatlarda. Sağlıkla doğsun inşallah

Alayim o zaman canim bandana gibi olanlardan alsam olur heralde oburleri yeni doganda rahatsizlik verir gibi hissediyorum.. bide muslin battaniye cok kullaniliyormus kac tane alayim bi fikrin var mi?? Uclu satiliyor uc kutu alsam bol bol yeterli olur heralde..

Sen yaptiracakmisin beni mayista cagirdi seker kontrolu icin ama yaptirmak istemiyorum ama yaptirmasam aniden seker cikarsa Allah esirgesin erken dogum jile olabilir karar veremeidm
Yaptiricam ben canim annem seker hastasi bi de cok fazla su icer oldum mayis basinda malatyadayim yine nasip olursa bakalim

Benim o kadar hareketli değil ara ara hareketleniyor bıdık:) her bebek farklı olurmuş diyorlar. İnşallah uslu sakin bebek olurlar canım

Avent manuel pompa aldım kızlar. Bir de deterjan şampuan falan filan. Araç gereç yani. 0-3 giysi yok denecek kadardı ebebekte bugün. Beyaz bodiler bir tane bile yoktu
Canim niye Manuel tercih ettin bende pompa arastiriyorum elektrikliler daha iyi degil mi?? ben hep bebegin yaninda olacam calismiyorum Manuel yeterli oluyomu???

Canim niye Manuel tercih ettin bende pompa arastiriyorum elektrikliler daha iyi degil mi?? ben hep bebegin yaninda olacam calismiyorum Manuel yeterli oluyomu???
Calismayacaksan ve bebekle surekli temas halinde olacaksan pompa almana gerek yok sagim oneeilmiyor goguslerin teebiye olabilmesi acisindan acisindan ama illa alacagim dersen manuel isini gorur yalniz manuel hem zor hem zahmetli hemde yara uapmaya meyilli. Bende avent tekli elektrikli var cok memnunum. Arastirabilirsin.

Sagol canim hastane tipi kiralamaya falan hic gerek yok demi??

Kizlar bide bugun anneme cok uzuldum bana bisey dememisti ama hazirlik yapmak icin cinsiyeti bekliyormus gecen hafta ogrendik iste.. ilk torun diyede cook heyecanli.. gitmis biraz magazalari gezmis lcw ya falan bakmis orgu yelek battaniye modellerini falan ablama gostermis. Ablamda moralini bozmus kadinin onlari giydirmez hic heveslenme benim arkadaslarim hep markali organik bambu urunler aliyo orgu yelekmi kaldi falan demis niye oyle yapti bilmem hic marka takintim falanda yoktur aslinda..

Marka ne yaaa? Torununu düşünen bi anne var yani ortada ne güzel bi şans. Benim annemde sağolsun düşünür hazırlar. Ben mutlu bile olurum. Sonuçta sevgisinden yapıyor. Sende de takıntı yokmuş. Ben giydiririm anne marka takıntım yok de. Ablama bambu alırız boş ver de gül geç ortamı yumuşat

Hicbir organik bambu urun anneannelerin yaptigi el isi goznuru dokuma yeleklerin hirkalarin yerini tutmaz. Kisin uykudan uyandiginda hemencecik geçiriyorsun sırtına oh misss. Anneni ara gonlunu al canim. Yapsin kadincagiz icinde kalmasin

Kızımda kullandım çok memnun kaldım canım. Çalışıyordum, 5-10 dk da biberonu dolduruyordum. İşe götürüyordum,orda kullanıyordum.
Bu arada bir not düşeyim: kızlar süt verirken sırayla bir memeni verin her defa ki süt çok gelsin. Mesela diyelim solla emzirdik bebek uyudu, solda kalanı sağıp atıyoruz, böylece her 6 saatte biri dolmaya alışıyor gayet de bol süt oluyor. Dengesiz verince süt azalıyor, biri küçülüyor biri büyüyor ,estetiği bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…