2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hicbir organik bambu urun anneannelerin yaptigi el isi goznuru dokuma yeleklerin hirkalarin yerini tutmaz. Kisin uykudan uyandiginda hemencecik geçiriyorsun sırtına oh misss. Anneni ara gonlunu al canim. Yapsin kadincagiz icinde kalmasin
Bana ablam anlatti iste bende giydiririm hevesini kirma kadinin dedim.. sonra aradim hemen dedim sen ormeye basla giydiririm burda kis cok evim cok sicak olmuyo zaten...

Kıyamam ya. Nasıl da üzülmüştür. İstersen şöyle laf arası anneciğim iplerini alsam renklerini seçsek bize yelek, tulum örermisin gibi heveslendir canım yaa. Örme tulumlara öyle bayılıyorum ki

Kizlar dun size bahsettigim Funna bebek haftasonu icin %25 indirim yapmis. Yarin da gecerli. Indirim kodu FUNNA25.
Ben nevresim takimini aldim

Eklentiler

• SmartSelect_20180408-232851_Chrome.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 51
Bende ayni durumdayim bakiyorumda hicbirsey lazim degilmis gibi duruyor bugun annemle kizimin kuculenlerini eleyecegiz unisex olanlari alip digeeleruni kardesime verecegim onunda eylul gibi dogumu. Ama tabi ilk kiyafetini yeni alacagim :)

Benim de ikinci olacak kismetse. Ustelik ikisi de kiz. Ama yine de kıyafetlerinin hepsini aldim. Kizimdan da eledim ama eledikkerimi giydirmesem de yetecek kadar kıyafetimiz var. Bunun en buyuk avantaji bebek arabası puset yatak pompa vs gibi buyuk ya da ayrinti alisveris olmuyor.

Canim bende oyleyim.direk.midemde hissediyorum egilemiyorum bile ben cok az yiyorum aksamlari boylelikle rahat oluyorum

Benim reflu yada yanma yok da, midem cok sıkışıp batiyor ya, kaburgamda resmen. Ustelik oyle kilom da yok acayip, karnim da cok buyumedi henuz. Yani dışarıdan görenler oyle soyluyor

Merhaba anneler. Ayrıntılı ultrasonlar tamamlandı mı? Bebisler iyi mi? Bu hafta içi bizim de ayrıntılımiz heyecan dorukta.

Bizim de ayrintili sali aksam sekizde... ben de merakla bekliyorum goreyim diye

gazelim_24 gebelik sekerinin bellirtillerini hatirliyor musunn bu aralar 3-3,5 litre su icer oldum
Canım en belirgin hatırladığım böyle gözlerimin önünden simler pullar dökülüyor gibi oluyordu şekerim yükseltiğinden oluyormuş suyu hep çok içtiğim için onu hatırlayamıyorum canım salı günü bende gidicem bakalım nasıl çıkacak

Anammm o parlak pullar bugun ben de de oldu arada oluyor hamur isini neyi keseyimm bari

Her şeyin yeri bulunuyor inan. Benim annem de çeşit çeşit örmüş almis boy boy giydirdim.hala da giyiyor. Bazilari patiklerden falan buyuktu sonra araya yaz girdi kuculmus. Insallah 2. Giyer. Çok çabuk büyüyorlar ve inan çeşit çeşit ne çok şeye ihtiyaç oluyor. İyi kötü demeden giydiriyorsun.

Hoş geldin canım senin hayırlı doğumların olsun inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…