2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KiLar karnim patlayip havaya ucacak cok kotu agri veren gaz var ustelik saga solada yatamiyorum evde sodada yok saolsun kocam kacar gibo icmi hepsini cok sinirliyim

KiLar karnim patlayip havaya ucacak cok kotu agri veren gaz var ustelik saga solada yatamiyorum evde sodada yok saolsun kocam kacar gibo icmi hepsini cok sinirliyim
Yavaş yavaş evde yürüyüş yap dün bende aynı senin gibiydim çok uğraştım valla eğer yine de geçmezse rezene varsa evde rezene iç iyi geliyor

Cok sekermis bu tulumlar uzulmus baya ama konustuktan sonra ben hemen battaniye ye baslayim diye model gonderdi hallettik sanirim bende cok uzuldum bayada ozledim ondanda sanirim durup durup agliyorum bugun bugundur

Ben giydiririm zaten canim da ablam arkadaslari oyle yaptilar diye oyle demis... Ben kiyafette dikkat etmiyorum ama sebze meyveyi organik aliyorum diye bebegin herseyin organik alirim gibi dusunmus..

Baytar efendi doguma gitti soyle bakayim dedim uyumayanvar mi diye insallah agrisiz sizisiz uyuyorsunuzdur ♡♡♡

Bende kullanıcam ama sanırım düzenli içmiycem vitamin sonuçta hafta bir kaç kere içerim
Ben 8. Haftadan beri kullaniyorum kilo yapmadi hatta cok faydasini gördüm kisi hastaliksiz gecirdim biraz bogazim agrisa sabah icince hemen toparladi beni bence gunluk kullanmalısın sonucta bebek senin depolarini tuketiyor sende yiyeceklerden alamadigin vitamin minerallleri yerine koyuyorsun

Hayırlı haftalar kızlar, takip ettiğim kadarıyla birçoğunuz detaylıyı güzel bir şekilde atlattı. Çok şükür benimkinde de bir sorun olmadı.
Alışverişlerde başlamış, çok heyecanlı yaa :)
Biz ebebek kampanyasından bebek arabası aldık sadece, evde sürüp alıştırma yapıyorum :)
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Hepimiz aşağı yukarı aynı haftalarda olduğumuz için bir sorum olacak sizlere. Özellikle sabahları yoğun akıntım oluyor, bazen korkutuyor beni, sürekli nemlilik hissediyorum. Siz de durumlar nedir?

günaydın, hayırlı olsun :) akıntı bendede var ilk bastan beri hemde hıc gecmedı . bazen seffaf bazen beyaz renge yakın ve koyu kıvamlı ama koku yok. normal demıstı doktorum. sen de doktoruna sor ıstersen . adet zamanlarında artabılıyor

Evet benim doktorumda normal dedi. Ama işte insan yalnız olmadığını bilmek istiyor :) benimkide hiç geçmedi. Zaman zaman artıyor azalıyor ama hep var. Çok teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…