2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında seçeneklerin hepsi de güzelmiş. Hep bebek kalmayacak sonuçta, hatta yetişkinlik dönemi daha uzun insanların. Büyüdüğünde nasıl olur isim diye bakmak daha makul sanki.

20. Haftafan once yapilmasi tavsiye edilmiyor. Bende bu carsamba yaptiracaktim ama kanamadan dolayi kendi dr um gecen hafta 3. Dozu yaptirabilirsin demesine rağmen bugun görüştüm yaptirma dedi. Tabi bunu iki dozu henuz 2 sene olmadi yaptirali hem onun etkisi hemde erken dogum riskim yuksek oldugu icin soyledi. Tek kistas diyelim 20+0 da yaptirdin ikinci dozu 24+0 den erken yaptirmaman. Saglik ocagi ocagi sana illa bugun gel diyemez bekleyecegini soyleyebilirsin.

Doktorum bana yaptırma dedi bnde yaptırmadm ama saglik ocağından 20.haftads glmenj söylüyorlar

Orgunun yerini hic bir bambu ivir zivir tutamaz burda bir el emegi var yazik yani hamile oldugunu ogrendim ogreneli herkese orduruyorum cunku zibin eskir ama orgu eskimez anisi hep kalir annem ormustu dersin orgu iki uc cocukta buyutur. Sen annenle direk konus

Ayy saka gibi örgü en guzeli hele el emegi olunca. Ben kizimda hic yapmadigim halde battaniye ordum. Tamam uzun surdu bitmesi ama acelem yoktu. Yelekte suan bile uykudan uyaninca kisa kollu geciriyorum ustune. Arkadasi alintilayamadim senin msjinda okudum ama annesinin hic morali bozulmasin orsun kullaniliyor :)

Kullandığın magnezyumun adını yazar mısın?
Magnesium diasporal çiğneme tableti olanı kullanıyorum. Yemekten 2 saat sonra. Eşim rahatsızlıkları sebebiyle çok fazla takviye ürün kullanıyor. Bilindik doktorlarla sürekli takip halindeyiz. Sağ olsun doktoru benim hamile olduğumu öğrenince 3.aydan itibaren her gün kullanmamı önerdi. Tahlil sonucuma bakarak vermedi ama demir ilacında da nasıl kan değeri yüksek olsa bile veriyorlar, günlük magnezyum ve c vitaminini de standart öneriyor

Maşallah. Darısı henüz doktora gitmeyenlerin başına. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza aldığımız zamanları da böyle mutlulukla paylaşırız

Hangi vitamini kullaniyorsun canim

Rengini ve kokusunu takip etmek gerekiyor. Benim de baştan beri var. Bir ara koyulaştı kahveye kadar geldi rengi,o zaman kontrol etti doktorum ve iltihap için ilaç kullandım.

Iyi yapmissin bende hamile oldugumu ogreneli iki tane yelek ordum uyaninca terleyince hemen takarim diye

Bana doktorum tetanozdan hiç bahsetmedi bile. Sanırım yaptırmayacak. Herkes yaptırdı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…