2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Müslin battaniye çok az bir süre mi kullanılıyormuş. İnternette buldum çok beğendim alsam mı diye düşündüm. Annemde pazen kumaş satın aldım onu battaniye yapacağım diyor.
canım tek müslin demiyim de genel olarak battaniyeye sarıp sarmalama olayı belli bi aya kadar mümkün oluyo dışarı çıkarırken vs. 8-9 aylık falan olduğunda mont kot gibi normal çocuk giysilerine geçtim ben battaniyeye sarmaz oldum ama yine bebek arabasına güneşlik niyetine falan kapatılır ince olanlar örgü olanlar da dizlerine falan kapatılır bi şekilde işe yaramaya devam eder ama hayati önemini kaybediyo zamanla

Doktorum bana yaptırma dedi bnde yaptırmadm ama saglik ocağından 20.haftads glmenj söylüyorlar

Bana doktorum tetanozdan hiç bahsetmedi bile. Sanırım yaptırmayacak. Herkes yaptırdı mı acaba
Normalde ilk gebeliğimde 2016 da tek doz yapılmıştı. Aynen benimde dr um hiç anmadı bile konusu dahi geçmedi. Detaylıyı bile konuşmadık daha :)

E Egepam 6-9 yazıyor ama hediye çeki bulunamadı diye hata veriyor
instagramdan mesaj yazdım bakayım ne diyecekelr
Ben de dun gece acaba bunlarin instagrami var mi diye ararken birden karsima cikti. 2 gundur siteyi inceledigim icin fiyatlari biliyordum. Sisirip sonra indirim yapmamislardi. Bana bir tık pahali gelmisti %25 i görünce hemen atladim. Son dakikalarda indirimi yakalamis olabilirim. Ama baska firsatlar da olur bence.
Sen de begendin degil mi

çok beğendim
şimdi yatak setini alayım diyorum
sonrasında da belki bez torbası alt açma falan alırım ama

olmadı bi sonraki kampanyayı takipte kalcam
yatağımız yok ama ölçüyü ona göre ayarlarım

En buyukleri 150 cmlik olur herhalde. Benim besik kucuk 60x120 aldim. Olmadi once yatagini kesinlestir en azindan su olcude alirim diye. Sonra siparis ver

E Egepam bunu beğendim

heçen avize abajur hediye gelmişti ya onlarda somon krem kahve gibi bu daha uyumlu geldi gözüme

Eklentiler

• uyku-seti-80x140-premium-baby-krem-b99d.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 49
Müslin battaniye çok az bir süre mi kullanılıyormuş. İnternette buldum çok beğendim alsam mı diye düşündüm. Annemde pazen kumaş satın aldım onu battaniye yapacağım diyor.
Ben canli gordum kumasi cok kotu canim kundak kumasi daha kalin minnacik bebek onu napsin

Ben bu sabah yaptırdım canım21+4 üm bugun

arkadaşlar merhabalar özledim sizi :) memlekete gittik geldik çok iyi geldi :) ben işlerden dolayı öğleden sonraya alıyorum randevuları..ancak ŞEKER YÜKLEMESİ için sabah mı gitmeliyim aç karnına? yoksa öğleden sonra olur mu? doktorda dememişti birşey

Şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor? Benim doktorumda bu konuyla ilgili pek konuşmadı. Kilona göre belki istemem falan dedi.

Şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor? Benim doktorumda bu konuyla ilgili pek konuşmadı. Kilona göre belki istemem falan dedi.
doktorum isteğime bırakıyor ama bende pko var annemde şeker hastalığı var ve 64 kiloyla hamile kaldım onun için yaptırayım diyorum..24. hafta randevumuz o zaman yapacak..zaman aralığını bilmiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…