2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Müslin battaniye çok az bir süre mi kullanılıyormuş. İnternette buldum çok beğendim alsam mı diye düşündüm. Annemde pazen kumaş satın aldım onu battaniye yapacağım diyor.

selamlarr güzel anneler

çok güzel ciciler gördüm aralarda ama kim kimindi hatırlayamadım minişler iyi günlerde kullansınlar inşallah
wintersun ben 33 hafta diyorum sana ama bakalım tutturabilecek miyim

E Egepam dünkü kampanyayı kaçırmışım ama bende bakayım
benim kv verecekmiş nevresim falan parasını

Ay sorma rengarenk pek bir masum şirin kıyafetler :) dedim ya hiç almadım almamda diyordum ama bu siteye cok tav oldum. Fotonun üstünde yazıyor bak; ilkim_bebe instagramda.
Sonradan gördüm canim netten ben av yapiyorumda face veya instagrami bilmiyorum ama cok hos görünüyorlar

Ben yaptirmadim canim beni saglik ocagindanda aramadilar doktorumda yyaptir falan da demedi
Benim kendi doktorum tüp bebek doktoru yaptırman şart değil dedi. Önemsemedi bile. Kendisi çok detaycıdır mesela atlamaz kolay kolay bir seyi. Demekki çokta önemli bir nokta değil dedim bende ama nedense yaptırdım :)

tetanoz hemşireye göre değişiyor sanırım benimki 16 dan itibaren mi ne yapıyorum dedi ama ben 20 yi beklicem dedim
bu hafta gidip olcam bi gün

bu cumartesi detaylıya gircem aynı gün doktorada randevu aldım
45 dakika falan iki randevumun arası umarım yetişebilirim mesafe çok değil 5 dakika ama

çıkışta da sorun çıkmazsa alışverişe gidicem
battaniye hastane çıkışı birkaç zıbın falan alıcam
başka ne lazım bilmiyorum varsa öneriniz sevinirim

e bebek hediye çekimi de hala kullanmadım eşim bekle çarşıya çık gözüne çarpan bişi olmazsa bez alırsın dedi ebebekten dedi

Canim nette arastirdim. E bebekde babymall de satilan bir marka zaten. Ucuz degil, yurt disina ihracat yapiyorlar. Cok eski yorumlarda lastikli carsaflarin kucuk oldugu yaziyordu. Onun haricinde tac ile beraber onerilen bir marka. Site guven verdi. Bahsettigim kampanya sanki 6-9 nisan icin gecerliydi. Sen sepete ekleyip kuponu denedin mi.

ayy yok
dur bakayım deneyeyim
hafta sonu için geçerli yazıyordu ya :) belki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…