2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzenim hamile onda da var , takma onun ıcın herkeste var. ama bız evhamlı oldugumuz ıcın her hafta takacak bısey buluyoruz :)

Kızlar bu arada kısaca kendimden bahsedeyim. Konu açıldığından beri sürekli takipteyim ama aktif olamadım bir türlü. Ama sevinçlerinizle sevindim, üzüntülerinizle üzüldüm, evhamlarınızla evhamlandım :) işle ilgili rahatladığım bir döneme girdiğim için artık daha aktif olmaya çalışacağım inşallah :) hepinize musmutlu günler dilerim..

Günaydın kızlarr aynen bende huzursuz bir uykunun sabahında mutsuz mutsuz uyandım bu arada sağlık ocağından bana 3 nisana izlem vermişti tetanoz için faln ama 18 haftalık olduğum için ben hiç ses etmedim, onlarda aramadı . Şuan 19+4 üm tetanoz hangi haftaya kadar yapılıyordu 1 hafta falan daha beklsemem mi acaba sizlerin ne zaman yapıldı?

Hoşgeldin aramıza bende sürekli dahil olamasamda okuyanlardanım ara ara da yazıyorum siz hangi şehirdesiniz kaçıncı gebeliğiniz

Benim genelde çok gezdiğimde ayakta kaldığımda oluyor akıntı. Doktora sordum önemsemedi içeridr kalanlardır dedi.

Günaydın güzel anneler artık ben uyumak istemiyorum gerçekten bıktım kabus huzursuz uykudan Güzel bir hafta olur inşllah
Yeminle artık bende uyumak istemiyorum. Hamilelikte herkes herşeyi dert eder. Yok bebek nasıl,yok şu bana böyle davrandı,yok doğum,yok eşya vs. vs. Bende isim derdi. Artık kafayı sıyıracak gibi oluyorum.Bi insan uyuduğunda nasıl sabaha kadar isimle ilgili rüyalarla uğraşır ya

Yok cnm korkma geç kalmasın. Bende 19. Haftanın içinde gittim 20. Hafta dolunca gel dedi

Deterjan icin uni baby sivi deterjan aldim ben. Dalin toz sabun da var ama sivi deterjanlar daha iyi durulaniyor. Uni baby yenidogan parfumsuz deterjani da vardi ayrica
Ben kizim doğduğunda hep haci şakir sabun tozu bebek deterjanı kullandım çok memnundum buyudukce değişti tabi deterjanim. Ama uni baby sivi deterjanida iyidir diye dusunuorum cilt yapisina göre denicem artık

üçlü satılandan bi kutu yeter bence canım yıkayarak kullanırsı sonuçta çok küçükken müslün battaniyeyi kullanıcaksın bide diş çıkarırken o bahsettiğin önlükler iyi oluyo çok ağız suyu akıttığı için diş de ne zaman çıkarırlar belli değil 40 günlük bebekte bile diş gördüm ben ama benim kızım 6 aylık çıkardı

Bilinç altında kalıyor gün içinde ondan canım ben bıraktım artık isim düşünmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…