2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar konusmussunuz bir sureden sonra birlikte dusta banyo yapiyorduk derken nasil bir yika sekli kovaya gene suyunu hazirlayip kucaga oturtularak mi

Kızlar yarın detayli için 2. Kontrolum var inş iyi gecer acaba diorum kendi doktorumada yarın gitsem raporuda gotursem bebek çokmu aynı gün ultrasona girmiş olur ?5 hafya oldu en son gideli

Kızlar yarın detayli için 2. Kontrolum var inş iyi gecer acaba diorum kendi doktorumada yarın gitsem raporuda gotursem bebek çokmu aynı gün ultrasona girmiş olur ?5 hafya oldu en son gideli
Detaylıya gttikden 1 hafta snrs kndi doktoruma kontrole gttim 1 hafta once detaylıya girdigim için ultrason muanesi yapmadı.

merhaba canım, benim de akıntım aynı şekilde. korkulacak bir şey olmadığı söyleniyor.

Kızlar biseu sorucam bnm göğsümden sivi geliyor sizde de boyle birsey oluyor mu önceden beyaz bir sivi gliyordu smdi sari renkli bi akinti.

Kızlar sağlık ocağına ilaclarımı yeniletmeye gitmiştim, çok yakınında sosyete pazarı kuruluyor, hadi oraya da bir gireyim sütyenli atlet alayım kendime dedim. O kadarcık yani. Çıkışta elimdeki poşette atlet değil bebe eşyaları vardı )))) kendime şaşırdım resmen. Ama hepsi uyguna geldi kumaşları da pamuklu. Toplam harcamam 48,5 tl. Bebecimoda 25 tl olan takımın aynısını 15 tl gördüm.

Hepsi çok güzel, çok da uyguna almışsın. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Kızlar biseu sorucam bnm göğsümden sivi geliyor sizde de boyle birsey oluyor mu önceden beyaz bir sivi gliyordu smdi sari renkli bi akinti.
Evet canim bende de oluyor doktoruma sordum olabilir dedi..bebise hazirlik yapiyor gogusler..
Goguslerine dokunma sıkma rahat sütyen kullanmani oneririm
Ben gogus ucuma buyuk makyaj temizleme pamuklarindan kullaniyorum surekli degistiriyorum.

Merhaba anneler
Hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız. Geçtiğimiz cuma ayrıntılıya girdim benden 1 hafta önde ya da geride bir çok hamile gördüm hepsinin maşaallah karnı büyümüştü benim hala karnım yok bebeğin hareketlerini hissetmesem hamile olduğumu unutucam o derece
Fazla kilo da almadım 22+5 günlüğüz toplam 1,5 kg aldım normal mi sizce? Sizler ne durumdasınız?

Evet canim bende de oluyor doktoruma sordum olabilir dedi..bebise hazirlik yapiyor gogusler..
Goguslerine dokunma sıkma rahat sütyen kullanmani oneririm
Ben gogus ucuma buyuk makyaj temizleme pamuklarindan kullaniyorum surekli degistiriyorum.
Evin içinde kullanmıyorum sütyen bı bakıyorum atletim mahvolmus. Onceden beyaz bi akıntı smdi sarımsı renkde degisince korktum.

Merhaba cnm . Rabbim sağlıcakla kucağına kucağımiza almayi nasip etsn ins. Bnde 22.haftadaym toplasan 2 kilo anca almsimdir. Bni görenler de diyor bizi mi kandırıyorsun benimde oyle gorunen ni karnım yok. Dr.a sordum kilo almadm bn die napcan dedi kiloyu ne kadar az alirsn doğum o kadar kolay olur senin icin dedi. Bebiste bi sıkıntı yoksa dert etme kiloyu. Kizarlar bak burdaki annisler

Bebekte ve gelişiminde bir sıkıntı yok canım ama benden ziyade eşim takıntı yapıyor senin niye karnın yok diyor

Demek esler hep ayni :) bnm esimde hep soruyor senin karnin n zmn buyucek diyip duruyor
Ama ben de merak etmiyor değilim karnım ne zaman büyüyecek büyüyünce nasıl olucam diye ama eşim kadar değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…