2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evin içinde kullanmıyorum sütyen bı bakıyorum atletim mahvolmus. Onceden beyaz bi akıntı smdi sarımsı renkde degisince korktum.
Bende evin icinde sütyen kullanmam hic ama göguslerim buyumeye basladi ve sarkacak gibi oldu sanki. Oglumda bende de cok az geliyordu bazen ama senin ki kadar degil o yhzden dra soylemeye gerek duymamistim

Bende evin icinde sütyen kullanmam hic ama göguslerim buyumeye basladi ve sarkacak gibi oldu sanki. Oglumda bende de cok az geliyordu bazen ama senin ki kadar degil o yhzden dra soylemeye gerek duymamistim
Bnm göğüs yok zaten gebelikde biseye bnzedi göğüsler sutyen takmasam bile olur yani

Hepsi çok güzel. Sağlıkla kullansın iniallah

Detaylıya gttikden 1 hafta snrs kndi doktoruma kontrole gttim 1 hafta once detaylıya girdigim için ultrason muanesi yapmadı.
Bende detaylıdan tam 1 hafta sonra gittim benim doktorda beni muayene etmedi. 1 hafta arayla görsem birsey ifade etmez dedi. Şimdi büyümemiştir doğru dürüst 2 hafta sonra gel bakalım dedi banada. Banada çok mantıklı geldi bosyere gir çık

Cok tatli cnaim masallah saglikla giyer insalalh

Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım çok güzeller:)

O marka nerede var canim benimde esiminde cildi hassas oglumda bisey cikmadi ama ilk urunleri iyi olsun istiyorum
Ebebekte gördüm canım. Pahalı ama uzun süre gidiyor. Bebek kremi de pişikte kızartıda çok iyi. Ürünleri çok iyi de tr de fiyat ları el yakıyor. 50 tl hediye çekim kaldı ona kullanacağım

Arkadaslar tsh yuksek oldugu icin her ay dahiliye doktoruna gidiyorum kontrollere bugun bana d vitaminimin yuksek oldugu soyledi sinirin uzerindeymis tehlikeli dedi gunese cikmamam gerektigini soyledi bobreklerime sorun olablrmis bole durumda olan war mi yada duyan bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…