2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilemedim begen butonuna bassam mi basmasam mi kiz ne beddua ediyon sen cok aliyon diye almadim almadim simdi yuvarlanarak gidiyorum sanki

Chico alicam ben canim. Sen ne dusunuyorsun

Ben bübchen alacağım canım. İlkim pek bir hassastı diye ancak o iyi geldi. Bu sefer de şansa bırakmayayım diyorum

O marka nerede var canim benimde esiminde cildi hassas oglumda bisey cikmadi ama ilk urunleri iyi olsun istiyorum

Mustela alicam ben canim

Ben mustela almayi dusunuyorum
Bende mustela ve bubchen arasında kararsız kaldım. Pişik için sudocream den ötesi yalan diyorlar. Ne benim ne eşimin hassas cildimiz yok ama bebek sonuçta iyi bişey olsun dedim ama bilemedim sizlere danışayıö dedim. Bübchenin fiyatları çok mu yüksek ebebek te falan var mı acaba?

E bebekte var canim bakabilirsin

Arkadaşlar pişiği önlemek ve geçirmek için en iyisi sudokrem ben hemşireyim hastalarımızda da kullandık çok iyi ve arkadaşlarımın çoğu da çocuklarında kullandı ve çok memnun kaldı.

Bilemedim begen butonuna bassam mi basmasam mi kiz ne beddua ediyon sen cok aliyon diye almadim almadim simdi yuvarlanarak gidiyorum sanki
Bana ne bana ne siz hamileyseniz ben neyim ben hamileysem siz neysiniz bagane allahimmmmm su siskalara da kilo almayi nasip eyleeee yarebbiiimmmmm aminnnn

Genelde insanlarda düşük çıkar çok nadirdir yüksek olduğu siz devit damla falan mı kullandınızda yüksek çıktı acaba? Durduk yere yüksek çıkmaz ama?

Kizlar sabahtan beri kasiklarimda hafif ağrılar var çok çabuk idrarim gelio, ztn çok sık idrara cikiodum ama sanki bugün sidik torbasınin üstünde bi baskı var boyle olanlar varmı

Kızlar emzik hakkında ne düşünüyorsunuz avent yenidoğan herkes başarılı buluyor ama ağır ve kaba gelebiliyormus deneyimli anneler fikir versiin

Kizlar sabahtan beri kasiklarimda hafif ağrılar var çok çabuk idrarim gelio, ztn çok sık idrara cikiodum ama sanki bugün sidik torbasınin üstünde bi baskı var boyle olanlar varmı
Bende öyle oluyorum iki günde bir mesane torbasının üstüne baskı yapıo sorucaktım doktora yine unuttum. Resmen çiş getirio sürekli tuvaelete gitme ihtiyacı. Bir doktoru dinledim youtube da bu haftalarda mesaneye baskı olur diyordu

Kızlar emzik hakkında ne düşünüyorsunuz avent yenidoğan herkes başarılı buluyor ama ağır ve kaba gelebiliyormus deneyimli anneler fikir versiin
Su ayicik tipli olan bi tuhaf geliyor bana. Bence emzigi kendi gogus ucunla karsilastir. Gogus ucun kucukse buyuk olani almiyor bebek. Ya da tersi buyukse kucuk emzigi almiyor. Ben aventin normal emzigini aldim

Ben emzik almayi dusunmuyorum evet cok iyi oluyor bazi durumlarda ama ben cok saglikli oldugunu dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…