2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen defter tutmaya başlayacağım :) hehe :) ay niye böyle oldu ki bi anda pir pir gun içinde 2/3 kez arka arkaya hareket ediuorud, 10 gündür baslamisti zaten, artması gerekmiyormu benim niye azaldı diyendusunuyirum
Her bebek bir degil endiselenmeyin ben kizimda doguma yakin bikebu kadar surekli hareket hissetmemistim oglum hic durmuyor uyumuyor sanırım:) hatta riskli gebelik oldugu icin bu kadar cok kipirdaninca erken doğum olacak diye korkuyorum ama hepsi normal.

Sağlıklı olsunlar da cnm kıpırdamasa da olur. Bende kendi kendime diyorum kıpırdamıyor çok efendi,uslu olacak beni yormucak diyorum

Hemen defter tutmaya başlayacağım :) hehe :) ay niye böyle oldu ki bi anda pir pir gun içinde 2/3 kez arka arkaya hareket ediuorud, 10 gündür baslamisti zaten, artması gerekmiyormu benim niye azaldı diyendusunuyirum
Bi anda bende hissettim sonrası gelmedi sıpa şimdi bariz şekilde burdayım diyor doğru hatırlıyorsam senin bebişte tersti aşağı ve içeri vurunca değişik bişey hissediyor insan hareket gibi değil de ama sanırım benim sıpa döner gibi oldu hareket yerleri değişti biraz

Bizim babamızda dün akşam ilk kez kızçelerinden tekmeyi yedi nasıl mutlu nasıl anlatamam,artık iyiden iyiye sertleşti vurmalar
Sizler ne durumdasınız kızlar ?

Çok tatlı ya maşallahhh iyice bebek oldu yavruşlarımız
Senin takvim mi geride yoksa ultrason da çıkan mı 23-4??
Cnm benim takvim doğruydu ama bebeğin ultrasonda çıkan takvimı önde gidiyo takvim degisti doğum ypicaim tarihte değişti dr 1 ağustos yada biraz öncesi olabilir diyo suan 23+4 uz burdan güncelleniomu bilmiorum

Cnm benim takvim doğruydu ama bebeğin ultrasonda çıkan takvimı önde gidiyo takvim degisti doğum ypicaim tarihte değişti dr 1 ağustos yada biraz öncesi olabilir diyo suan 23+4 uz burdan güncelleniomu bilmiorum
İmza bölüümünde son adet tarihini geriye çekersen olur tatlım

merhabalar :) canım 24.haftadasın bebek hareketlerin nasıl? ne kadar sıklıklar hissediyorsun? uzun süre hissetmediğin oluyır mu
Oluyor tabi canım bazen gün içinde çok az hissetiyorum bazen hissetemiyotım artık onlarında bir uyku düzeni var zmanla bizde alışacağız nezaman uyuduklarına merak ettiğim zamanlar sol tarafıma Uzanıp konuşuyorum müzik dinletiyorum ozaman bir iki tekme atınca rahatlıyorum

Evet canim ters duruyor, dediğin gibi bzsn agri hissediyorum hareket değilde alta doğru, belki onunla da alakalı ama bi anda ve devamlı gelince şimdi 2-3 gündür cok sessiz kaldi ondan yine stres başladı, saniyelik kımıldar gibi hissediyorum gün içinde

Oda doğru canim her bebek farklı bende oğlumda daha erken ve cok hissediyorum diye hatırlıyorum şimdiki kız ve farklı .. senin neden riskli gebelik canim merak ettim? Belki okumusumdur yazdıysan hatirlayamadim

Kızlar doktorum ayrıntılı ultrason çektirmemi istedi de Bursa da yaşayanlar hangi hastanelere gittiniz ne kadar ödediniz. Şevket Yılmaz hastanesi bakıyormuş ama özellerde hangi hastaneler iyidir.
Benim doktorum 2 yer önerdi 1. Si ultramed 2.si benim gittiğim yer natal klinik Ahmet Yılmaz. Sonomar diyembşr yer daha var orası da iyiymiş. Hastanelerin detaylı usg çeken yerleri de aradım 300 ve üzeri fiyatlar verdiler. İnternetten numaralarını bulup arayıp fiyat bilgisi alabilirsin veriyorlar telde de. Benim gittiğim yer 350 milyondu.

Sağlıklı olsunlar da cnm kıpırdamasa da olur. Bende kendi kendime diyorum kıpırdamıyor çok efendi,uslu olacak beni yormucak diyorum
Hehe:) belki de uysal şakın yapıda oldukları içindir :) sağlıklı olsun yeterki bizimki annelik içgüdüsü hanı kıpırdayınca orada olduklarını hisswdiyoruz hoşumuza gidiyor rahatlıyoruz :)

Bende şimdi bebeler çarşısını gezdim baktım daha pahalıydı çantalar. Bebek çantası olunca fiyat 3 e katlanmıs çok pahalı ya. Valla kaliteli bir sırt çantası alırım somrada kullanırım diyorum. Nıke adidas cok daha güzel daha uygun sırtt çantaları var ben onlrdan alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…