- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #28.581
EeeKızlar emzik hakkında ne düşünüyorsunuz avent yenidoğan herkes başarılı buluyor ama ağır ve kaba gelebiliyormus deneyimli anneler fikir versiin
Gunaydin kizlar, dun cok sicakti ve guneste yaklasik bi 45dk yurudum. Bir arkadasimla magzalara bakiyorduk, bir magzanin icine girdigimde gozum kararmaya basladi ve arkadasima soyledim, cok sukur dustugumde beni tuttu. Biraz su verdiler ve gecti. Sizce bu normal mi neden olmus olabilir, sicaktan mi?
Ay kafayı yicem sanirim iki uç gündür cok az hissediyorum halbuki baya baya başlamisti her oturduğumda falan hissediyordum neredeyse şimdi yık yok bugün eko çekildi Dr göründüm Ama sormadım kardiyoloji doktoruydu çünkü. Yorum yapmaz diye. Takıntı oldu sanirim bendeBurun kanamasi normalmis canim geblikte ama asiri olursa mutlaka dra danis. Ayy bu hateketler icin cidden kafa sisirecez benimde geceden bu yana yok 10 gune oturdugun yerdende bilirsin merak etme
bende aynı durumdayım 20. haftada kıpır kıpır yerinde durmazdı dışarıdan bariz görünürdü..bir buçuk hafta oldu nerdeyse çok azaldı hareketler..ama hergün en az iki kere hissediyorum..sanırım uyku düzeni oluştu yada bilmiyorum..bu cumartesi randevu var doktor ne diyecek bakalımAy kafayı yicem sanirim iki uç gündür cok az hissediyorum halbuki baya baya başlamisti her oturduğumda falan hissediyordum neredeyse şimdi yık yok bugün eko çekildi Dr göründüm Ama sormadım kardiyoloji doktoruydu çünkü. Yorum yapmaz diye. Takıntı oldu sanirim bende(
Çok teşekkür ederim canım bekliyorum bir de fiyat ne kadar dediler.Ben yarın sonomar zafer bey e gidiyorum dönüşte bilgi veririm mutlaka
çok güzeller canım güzel günlerde kullansın kuzucukKızlar sağlık ocağına ilaclarımı yeniletmeye gitmiştim, çok yakınında sosyete pazarı kuruluyor, hadi oraya da bir gireyim sütyenli atlet alayım kendime dedim. O kadarcık yani. Çıkışta elimdeki poşette atlet değil bebe eşyaları vardı )))) kendime şaşırdım resmen. Ama hepsi uyguna geldi kumaşları da pamuklu. Toplam harcamam 48,5 tl. Bebecimoda 25 tl olan takımın aynısını 15 tl gördüm.
Eki Görüntüle 2134887 Eki Görüntüle 2134888 Eki Görüntüle 2134889 Eki Görüntüle 2134890
canım parmakdan mı yaptırdım dedin benimd oktorumda 22. haftadan sonra tokluk şekerine baktır dedi kahvaltı yap öyle baktır dedi sen aç yaptırdın sanırım yanlış mı anladım3. Sonuçum 144 çıktı daha iyi gibi diyetisyenle görüştüm diyet mecbur kilo almama gerek ama geçen hafta 3,5 almıştım dedim ya 2,5 daha almışım şimdi diyet yapınca veririm artık Kızlar hiç zor değil tabi bünyeden bünyeye değişiyor zorluk çeken gebeler vardı benim çokta canım tatlı olmadığı İçin bıraksalar koşardım bebiş son dakikalar hareketlendi çünkü acıktı sanırım eskiden damardan yapıyorlardı şimdi çok kolay parmaktan alıyor yaptıracaksanız tavsiyem benim gibi ilk saat yaptıran olmaya çalışın ki çok açıkmamış olun
Evet cnaım parmaktan aç gidiyorusn ilk öyle alıyor sonra glukoz şurubu içiyorsun şeker yüklüyorsun yani 1 saat geçiyor tekrar veriyorusn sonra bir daha 1 saat bekleyip 3. Veriyorusnçok güzeller canım güzel günlerde kullansın kuzucuk
canım parmakdan mı yaptırdım dedin benimd oktorumda 22. haftadan sonra tokluk şekerine baktır dedi kahvaltı yap öyle baktır dedi sen aç yaptırdın sanırım yanlış mı anladım
İkiz bebek fiyatı 500 tlÇok teşekkür ederim canım bekliyorum bir de fiyat ne kadar dediler.
kullanışlı ve güzel duruyor :) ama rengini beğenmedimMerhaba kizlar bu arabayi begendim.kullanan var mi daha once? Bir de rengi cok mu acik?
Modeli güzel ama bende rengini beğenmedim canım sanki çabuk kirleniR gibiMerhaba kizlar bu arabayi begendim.kullanan var mi daha once? Bir de rengi cok mu acik?
merhabalar :) canım 24.haftadasın bebek hareketlerin nasıl? ne kadar sıklıklar hissediyorsun? uzun süre hissetmediğin oluyır muModeli güzel ama bende rengini beğenmedim canım sanki çabuk kirleniR gibi
Saate bak canim bebek oynadigi zamanlar uyku saati oluyormus simdiden yaramazlarin mesela benimkk sabah hic oynamaz kolay kolayAy kafayı yicem sanirim iki uç gündür cok az hissediyorum halbuki baya baya başlamisti her oturduğumda falan hissediyordum neredeyse şimdi yık yok bugün eko çekildi Dr göründüm Ama sormadım kardiyoloji doktoruydu çünkü. Yorum yapmaz diye. Takıntı oldu sanirim bende(
Kizlar bu arada ben ayrintiliya gittigimde 22+3 olucam gec degil dimi
bebekler annenin psikolojisinden etkilenir mi ya? bu lojmanı köyü hiç sevmiyorum resmen çocuk evde hareket etmiyor ama haftasonu memlekete gittik kıpır kıpırdı teyzesine tekme gösterdi hatta :)Saate bak canim bebek oynadigi zamanlar uyku saati oluyormus simdiden yaramazlarin mesela benimkk sabah hic oynamaz kolay kolay
Hemen defter tutmaya başlayacağım :) hehe :) ay niye böyle oldu ki bi anda pir pir gun içinde 2/3 kez arka arkaya hareket ediuorud, 10 gündür baslamisti zaten, artması gerekmiyormu benim niye azaldı diyendusunuyirumSaate bak canim bebek oynadigi zamanlar uyku saati oluyormus simdiden yaramazlarin mesela benimkk sabah hic oynamaz kolay kolay
Aynen bende 2-3 günüdür azaldığını farkettim hareketlerin, benim aniden başladı hissetmelerim ve baya guzel hissediyordum, doktorun ne dediğini beni de etiketleyip yazarsan cok sevinirim canim merak ettim, benim kontrolüm 1 ay sonra.bende aynı durumdayım 20. haftada kıpır kıpır yerinde durmazdı dışarıdan bariz görünürdü..bir buçuk hafta oldu nerdeyse çok azaldı hareketler..ama hergün en az iki kere hissediyorum..sanırım uyku düzeni oluştu yada bilmiyorum..bu cumartesi randevu var doktor ne diyecek bakalım
Bende 19+6 oldum cnm. Daha tam "işte bu bebek hareketi" dicek kadar belirgin hareket olmadı.İkinci gebeliğin daha erken hissermem gerekirdi hatta. Ama yavaş yavaş başlar bence hareketlenmeye benimki. O yüzden korkulacak bişe yok. Galiba 3 4 hafta içinde sende hissedeesinselam hanımlar ben 19+3 günlük hamileyim ben daha bebek hareketlerini hissetmedim siz ne zaman hissettiniz. Bazen sanki bişey hissediyorum ama bağırsaktan mı bebekten mi anlamıyorum. Bu ilk hamileliğim acemiyim daha. Bazen elimi karnıma koyuyorum yine de birşey hissedemiyorum
Bende 10 gün önce ilk hissettim pit pit Yaptı daha sonra arttı hareketleri gün içinde 2/3 kez kesin hissediyordum şimdi 2-3 gündür neredeyse tık yok cok az kımıldar gibi hissediyorum o kadar. Bu hissetme konusu bende 16. Haftadan beri takıntı oldu üstelik 2.gebeligim insallah dogumA kadar sürmez bu stresBende 19+6 oldum cnm. Daha tam "işte bu bebek hareketi" dicek kadar belirgin hareket olmadı.İkinci gebeliğin daha erken hissermem gerekirdi hatta. Ama yavaş yavaş başlar bence hareketlenmeye benimki. O yüzden korkulacak bişe yok. Galiba 3 4 hafta içinde sende hissedeesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?