2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şöyle söyliyim ben ben ilk gebeliğindede şekerim yüksekti be ozaman 17 yaşında kilomda yoktu annem babamda şekerim yoktu babaannem ve ananemde şeker vardı yani bende tabi yanlış yönlendirmek istemiyorum ama doktor yapılması gerektiğini düşünülüyorsa yapılmalı inşllah sizlerde çıkmaz

Bu arada perinatologa sordum şeker yuklemesi oneriomusunuz diye eğer babanda yada annende şeker varsa kesin yaptır dedi gebelerde genetige bağlı olarak yaslilik şekeri cikabiliomus yani babadan yada anneden yaslilik şekerini alabiliomuş gebeler. Bayai kesin konuştu. Kafam karışık kendi doktorumlada konuscam paylaşırım burda

Masallah kuzucuga kocaman olmus

Ben daha yeni yeni cok net hissediyorum senin haftalarinda da bir ya da iki hissediyordum sonra gunlerce hissetmiyordum

Kızlar doktorum ayrıntılı ultrason çektirmemi istedi de Bursa da yaşayanlar hangi hastanelere gittiniz ne kadar ödediniz. Şevket Yılmaz hastanesi bakıyormuş ama özellerde hangi hastaneler iyidir.

Kaçlık içirdiler acaba

Bebeklerimizi saglikli alalimda kucagimiza bizimde sagligimiz yerinde oldugu surece zayiflariz

Çok tatlı ya maşallahhh iyice bebek oldu yavruşlarımız
Senin takvim mi geride yoksa ultrason da çıkan mı 23-4??

Kızlar tetonoz aşısı dün olmuştum ben öyle buz falan koymadım bide aşıdan sonra akşama kadar geztim insanmışım bilmiyorum gece çok ağrıtı kolum olmayanlar İçin uyarı yapmış olayım vurulduktan sonra buz koyabilirsiniz

Maşallah kuzucuğa Allah sağ salim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

Allah nazarlardan saklasın :)

Oyy masallah ya :)

Kızlar doktorum ayrıntılı ultrason çektirmemi istedi de Bursa da yaşayanlar hangi hastanelere gittiniz ne kadar ödediniz. Şevket Yılmaz hastanesi bakıyormuş ama özellerde hangi hastaneler iyidir.
Ben yarın sonomar zafer bey e gidiyorum dönüşte bilgi veririm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…