2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir iki hafta önce Göktuğ du, ben onu daha çok sevdim :)

Sabirsiz61 bubu karnimda geçmeyen şişlik kasilmadan dolayısı mi ama gün içinde sürekli gecmiyor
Cnm seninki büyük olasılıkla normal sertlesme bu çocuk bi yere dayandığı içn olabiliyor yada gazdan olabilir ama kasilma tüm gün sürebilecek bişi değil kasilma aralıklarla sertleşip sonra gevşeme şeklinde oluyor gerçek kasilmayı yaşadığım için tüm gün dayanılacak bişi olmadığını biliorum bnm nefesimi kesiodu kizim doğmadan 2 gun once başlamıştı ondan biliorum :)

Cok tesekkur ederim, simdilik bebegime bir zarari yok oyle degil mi? Insallah daha cabuk gecer ve bebegimi sag salim kucagima alirim.
Bebeğe zarar vermesi çok beklenen bir durum değil , inşallah sağlıkla alırız kucağımıza , annesi Sen güzel düşün güzel olsun :)

Reactions: D-E

Evet bende 5 gün önce kasilmadan hastanede yattım bu tumgun süren birsey

Bizim oğlanin isminı babası koydu sanırım Deniz olucak bnde çok sevdim huzur verdi bana
Bizimkinin babasi teyze ve dayisida Deniz diyolar bide Dennis ede yakin ya teleffuzu rahat olur diyorlar ben kararsizim cok Deniz var cevremizde hepside kiz diye ama bizimkide Deniz olacak buyuk ihtimal

Evet bende 5 gün önce kasilmadan hastanede yattım bu tumgun süren birsey
Cnm bnm 2 gun once oldu tüm gün sertti karnım o gün biraz fazla yurumustum ne olduğunu anlamadım ağrıda veriodu soda ictim magnezyum ztn iciorum 1 gun sonra o rahatsızlık hissi gitti

Cnm bnm 2 gun once oldu tüm gün sertti karnım o gün biraz fazla yurumustum ne olduğunu anlamadım ağrıda veriodu soda ictim magnezyum ztn iciorum 1 gun sonra o rahatsızlık hissi gitti

Magnezyum iciyorum birde kasılma onleyici hap içiyorum erken doğum engelleyici hazımsızlık vs olabilir belki ama artık sürekli kötü düşünüyorum oyuzden delirme modundayimmm

Çok çok geçmiş olsun şimdi biraz daha iyi misiniz , gerçekten gözüm korktu bu bebişlerden daha doğmadan parmaklarında oynatıyorlar bizleri

Haklısın canım. Yani Hisset girdiklerinden çok abisinin ismi ve soy ismiyle uyumlu oluşu cazip geldi. Herhalde doğurup çocuğun yüzüne bakarak hissetmeye çalışacam

Bizimkinin babasi teyze ve dayisida Deniz diyolar bide Dennis ede yakin ya teleffuzu rahat olur diyorlar ben kararsizim cok Deniz var cevremizde hepside kiz diye ama bizimkide Deniz olacak buyuk ihtimal
Evet cnm yurtdisinda telefuzu rahat olur ben çok duymuorum deniz ismini aslında ayrıca erkekte daha çok seviyorum bu ismi, sanki son zmnlarda insanlar daha bilindik ismleri koyuyor okula gidince sınıflarda hep aynı isimli çocuklar olucak. Deniz hem klasik hem modern bi isim doğru seçim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…