2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir iki hafta önce Göktuğ du, ben onu daha çok sevdim :)
İşte utandığımdan ses bile etmeden sessiz sessiz izliyorum buradan yorumları. Şaka maka bi yana artık çocuğun adını değiştirdik demekten utanıyorumGökhandan sonra bi isim daha düşündük onu da babası istemedi. Bu Gökhandan sonra ki 2. İsim

Magnezyum iciyorum birde kasılma onleyici hap içiyorum erken doğum engelleyici hazımsızlık vs olabilir belki ama artık sürekli kötü düşünüyorum oyuzden delirme modundayimmm
Normal boyle hissetmen kasilmadanda hastane de yatmissin psikolojin herşeyden etkileniyor inş biran önce geçer de rahatlarsin cnm

Kızlar isimler konuşulmuş :) ben Tuğra ismini çok beğeniyorum en başından beri ama bu aralar İlker ismi favori listemin başında bizim ilk çocuğumuz olacak inşallah ve İlker evin ilk erkek çocuğu anlamına geliyor. Eşimi ikna etmeye çalıyorum bu aralar

Benim kuzenim, arkadasim, arkadaslarin cocuklari derken en az bes alti tane Deniz var yakinlarda hepside kiz.. babamizin cok icine sindi o seslendikce bende cok begeniyorum Pamir dedim ben ama ondan o sicakligi bulamadik yuzde doksan bizim oglusda deniz olacak

Güzel isim canım yurtdışında da uygun olur pamirden daha sıcak

Çok çok geçmiş olsun şimdi biraz daha iyi misiniz , gerçekten gözüm korktu bu bebişlerden daha doğmadan parmaklarında oynatıyorlar bizleri
İyiyiz iyiyiz şükür cok sagol. Serum yemeye gidiyorum simdi karin agrisi ve sivi kaybı icin aliskanlik oldu seruma aseriyorum sanirim bu aralar :)

Ben konuyu okudum canım ne demek istediğini de anladım. Ama doktorlar da burada ikiye ayrılıyor biri hastasını her şartta doğurtan doktor ,biri de asla mesai saati çalışmayan doktor.
Neyse hepimizin doğumu kolay geçer .Ağrısız sızısız atlatalım geçsin inşallah

Merhabalar isimlerden konuşulmuş, ben hiç bilmiyorum ne koycaz, kız diye düşünüyorum nede olsa 13 haftada kız dedi, ama erkek olursa kv kayın pedernin ismini koymak isdiyor mehemed ama komşum olan görümcemin oğlunun ismide mehamed, onada büyük dedesnin ismini koymuşlar, zavalı cocuğun başna gelmeyen kalmadı kanser oldu cok şükür şimdi atlatdı, ama ben ölmüş birnin ismini koymakdan yana değilim hiç. ben doğuruyorum ismini koymak benim hakım, kızımın ismi her ne kadar içme sinsede yınede ben koymak isderdim. Yıne aynı şey olucak ve benim isdediğim isim olmuycak.

Sen esinle konus bence senin hakkin anlayisla karsilamalari gerekiyo

Ya ilk ismi siz koydunuz, bunuda ben koymak isterim diceksin yada iki isim koyup kendi istediğin isimle seslenip çevrenede o ismi öğretecelsin cnm

Senin cvrende çokmus gerçekten benimkinde pek yok cnm ama ben son zmnlarda duymuorum buda daha hoşuma gidiyo. Biz Denizle Ayaz arasında klmistik ama Ayaz ismini çevremde okadar çok duydumki herkes koymus birde hoca cocuga boyle isim vermeyin demis bi yakinima anlami yokmus öyle soylemis anlamı sadece soğukluk olması bizi isimden de soguttu babası Deniz de karar kildi benimde icime çok sindi insanlar isimleriyle dogarmis internette Deniz isminde ki erkeklerin genelde beyefendi ve kibar oldugu yazıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…