2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecende unixex bi isim gördüm nette isim Liva, anlamı Peygamber efendimizin bayragi ve siper etmek anlamına geliomus ilk defa duydum hatta biri ogluna koymuş ama kızda da kullanilabilir isme karar vermeyen arkadaslar dusunebilirler.

İnternette geceleri olmasa bile gün içinde dinlenirken sol tarafa yatmaya çalışın diyor. Gün içinde dinlenmek mi . Daha yeni uzanma fırsatı buldum. Bu nedir yaaa

İnternette geceleri olmasa bile gün içinde dinlenirken sol tarafa yatmaya çalışın diyor. Gün içinde dinlenmek mi . Daha yeni uzanma fırsatı buldum. Bu nedir yaaa
Keske dolasabilsem biraz sokaklari ozledim 25 gundur yatmaktan heryerim agriyor resmen :))

Gökdeniz nasıl kızçeler
Basjalarinin ne dusundugunu bosver simdi. Senin icine sindimi yani karnini sevip ismiyle seslendiginde nasil nasil hissediyorsun. Kızima esim ve benim isimlerin ilk hecelerinden dolayi Seray ismini koyalim dedik cokta isteyerek ama bir gun iki gun derken baktım isinamadim bisey ifade etmedi esime soyledim benimde icime sinmedi Miray olsunmu dedi o an hissettim o sicakligi oyle oldu. Oglumada babasi Hakan olsun dedi tamam dedim icimize sinmedi yine birgün ben Yiğit nasil dedim bu seferde o beni kirmadi. Demek istedigim dene icine sinmezse baska bir isimde odaklanin evet Gökdeniz guzel isim sana ne hissettiriyor?

Keske dolasabilsem biraz sokaklari ozledim 25 gundur yatmaktan heryerim agriyor resmen :))
Valla sokakta dolaşmadım zaten. 15:50de okuldan çıktım. Sinüzitim azdı yine ilaç yazdırdım. Eczaneden ilaçları aldım, kızımı kreşten aldım, bir çeşit yemek vardı yanına makarna yaptım.daha bulaşıkları kaldırmış değilim. Ama ben sol tarafa yatıp dinlenmek istiyorum yaaa

Sokak derken mecazi anlamdaydi inan temiz hava almayi gunese cikmayi ozledim. Bu halde elbette calismak zor ama demek istediğim bazilarimizin sikayeti bazilarimizinda özlemi oluyor resmen. Ogluma kiyafet almak istiyorum hersey ust uste geldi moral olsun diye ama onu bile beceremiyorum. Kizima netten aliyorum ama misal hastane cikisi ilk giyecegi kiyafeti gezip goreyim alayim diye heveslendim kursagimda kaldi suan insallah nasip olur :)

İnşallah tez zamanda nasip olur da doya doya gezip beğenip alırsın... acil şifalar dilerim

Ara ara oluyor ama hic takilmadim simdi baktim yan etkilerinden siskinlik gaz falan var endise etme

Üzülme canım biraz daha sabret bebiş sağlıkla doğsun neler alırsın inşallah şükür ki doğumdan sonra geçecek olan bi durum

Normal dogumu planliyamiyorsun. Doktor icin zorlugu orda. Mesele Laedrii arkadasin bi mesaji uzerine acildi. Doktor acisindan gece 3 te normal dogurtmasinin zor oldugunu sezeryan olsa sabah 9 da kesip bicip alirdi ifadesini kullandi. Diger arkadaslar da sezeryan kes bic al degil onun da zorluklari var diye cevap vermislerdi. Ben onun uzerine yazmistim. Yoksa dogum konusunu tartismiyorum. Herkes kendi saglik durumuna gore doktoruyla karar verecek. Bebek ve anne icin en saglikli olan dogum en mukemmel dogumdur bana gore

Merhaba, ben de epidural normal doğum istiyorum. Hastaneye yattığınızda bebek kaç haftalıktı? Suyunuz gelmiş miydi? İlk önce suni sancı verip daha sonra mı epidural yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…