2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde bedirhan dedik kaldı öyle canım kız olsaydı hiranur yada alya olacaktı
Hiranur koyacaktik bizde hatta seslenmiye bile baslamistik kizceye sonra bi tanidik peygamber efendimizin yasakladigi isimler arasinda var deyince baktim netten dogruymus koyamiyoruz malesef

Bu neyemek yapsam derdi yokmu beni òldûrecek insan evde olunca kafasinda hep bi dûsúnce oluyo benim gibi olan varmi acaba

Kızlar birşey sorucam bilgili anneler cevap yazsın lütfen karnım resmen balon şişmiş gibi iğne dokundursam patlicak

Hiranur koyacaktik bizde hatta seslenmiye bile baslamistik kizceye sonra bi tanidik peygamber efendimizin yasakladigi isimler arasinda var deyince baktim netten dogruymus koyamiyoruz malesef
Cidden mi yasakmış hiç bilmiyordum sahi şu an herkesin dini olarak koydukları isimlerin çoğu yasak veya doğru depil anlamı yok

Canım benim kızımın ismide Hira ama Nur yok yanında çok araştırıp koyduk hiç öyle yasaklanan isimler arasında falan görmedim duymadım hatta halam hacı koydugumuz ismi özellikle taktir etti. İnternette yasaklanan bazı isimler var ama aralarinda Hira yok, Hira ismi caiz konulabilir.

aynı baskulde mı tartıldın canım
10 gunde 4 kılo almamıssındır bence
yedıgın ıctıgın uzerındekı kıyafet tartıldıgın zemın bıle farkettırır
Ayni tarti canim sabah kalkinca ayni sekilde tartildim gluten intoleransi olmasindan supheleniyorum abur cubur veya ekmek yiyince rahatsizlik veriyor ama ona ragmen canim istedi diye biraz abarttim.. birazi sisliktir insallah diye dusunuyorum.. yuruyuse basladim yedigimede dikkat edecem bir hafta sonra nasil cikacak bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…