2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha iyi canim şimdi geldik hastaneden serum taktirdim karin agrisi dayanilacak gibi degil ishali falan gectim artik. Bunada sukur oglan iyi birde kizimda yemisti ona birşey olmamis olmasi en buyuk teselli bize.
Gecmis olsun demekki senin yedigin kismi bozukmus.. yeterki kuzucuklar iyi olsun

Ama benim karnim hep sertki sizinki yumusakmi anlamadim
Canim benimde karnım normal karinlara göre hep daha sert ama bizim bahsettigimiz karında daha çok baskı çocuğun biyeré dayanmasi yada kasilma gibi biraz da ağrılı olması yoksa bütün gebelerin karni buyumekten ve bebekten serttir diye dusunuorum.

Onsallah hic anlamadan agustos gelor :) bugun ara ara karnimmda degisk agri var ama cozemdm

Merhaba, ben de epidural normal doğum istiyorum. Hastaneye yattığınızda bebek kaç haftalıktı? Suyunuz gelmiş miydi? İlk önce suni sancı verip daha sonra mı epidural yaptılar?
39+3tu yattığımda benim suyum farklı geldi, normalde bir anda bosalirmis fakat benim sızıntı sekilde oldu,
Merhaba, ben de epidural normal doğum istiyorum. Hastaneye yattığınızda bebek kaç haftalıktı? Suyunuz gelmiş miydi? İlk önce suni sancı verip daha sonra mı epidural yaptılar?
39+3 tü suyum sızıntı sekilde gelmeye başlamıştı, 16.00gibi suni sancı verildi 2cm idi aciklik, 19.30a kadar hafif hafif tatlı bir ağrı oldu ve zorlamadi , 19.30da ve 23.30 da epidural yapildi gece 1de 10cm açıklık tamamlandı ve herşey çok kolaydi buraya kadar, 1ile 2bucuk arası zordu sadece bir an önce bitse dedigim, sonrasi yine kolaydi, eşim çok şaşırdı hatta çok iyi görünüyorsun şimdi anladım eskiden cocugu dogurduktan sonra tarlaya çalışmaya giden kadınlari fln diye, sezeryan veya vajinal, ikisi de olabilir tabiki fakat benim rahatsiz olduğum mevzu doktorlarin hep sezeryane ikna etme ve psikolojik baski kurma halleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…