2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı yolculuklar olsunn

ishal geçmediyse ağrı da devam ediyordur belki
ama ishal geçsin diye de çok şey tüketip kabız olma dikkat et
Hicbirsey yiyemiyorumki ilk defa yedim bu sabah birseyler bulanti bulanti izin vermiyordu bugunude atlatirsam yarin dahada iyi olurum gecer artik

evin içinde belli adımı atmaya çalış yemek sonrası
bulaşık falan yıkarken olduğun yerde adım at
o da iyi gelir
çok yüksekmiş evin merdiven yorar çok

sen sıvıyı içtikten sonra istifra etmiştin dimi
diyetini de zamanla düzene sokacaksın
bende şekeri yükseltmeyen şey sende yükseltebilir

gazelim miydi kaşar yediğinde yükseliyordu okuduğum kadarıyla
sende yediklerini yaz o öğündeki şekeri de yanına not al içinden neyin yükselttiğini anlarsın
umarım bir sonraki kontrole kadar düzene girmiş olur

İyi bari canım bebeğe de kalsın. Bu arada çocuklarada verilen suda eritilen prebiyotiği de mi kullanamıyorsun

Yok canim istifra eden ben degilim benim òlçúm sonuclarim aclik 97 tokluk 1saat 177 2 saat 179 doktor 2 saatte súsmedigi icin gebelik sekeri dedi bilmiyorum

Yok canim istifra eden ben degilim benim òlçúm sonuclarim aclik 97 tokluk 1saat 177 2 saat 179 doktor 2 saatte súsmedigi icin gebelik sekeri dedi bilmiyorum

Hay allahım ya yüksekte çıkmış epey
umarım düzelir
stressiz olmaya çalış

Hiranur koyacaktik bizde hatta seslenmiye bile baslamistik kizceye sonra bi tanidik peygamber efendimizin yasakladigi isimler arasinda var deyince baktim netten dogruymus koyamiyoruz malesef

aaaa niye yasakmıs
ben de Hira düşünuyodum ama cok arastırma da yapmadım

çok geçmıs olsun canım

Cnm suan hala emziriomusun hamile kalınca süt vermenin kesilmesi gerektiğini duymuştum ama bnde tam bilmiorum bi zararı yokmuymuş?

dinlenmek mi
sabah 6 da kalkıyorum iş için aksam 6 ya dogru eve gıdıyorum
ama son zamanlarda özellıkle haftasonu evdeyken daha cok yorulkdugumu farkettım
yanı ben hafta ıcı de haftasonu da pek öyle ayaklarımı uzatayım dinleneyım moduna gıremıyorum

frırsatı olan anneler bol bol dinlensın ama iyi degerlendırsın bu zamanları:)

Kızlar tatil için haziran ayı uygunmu sizce temmuzu çok göze alamamda haziran olabilir sanki. Daha önce hamileyken nisanda doğum yptigim için gebelikte tatile gitme durumu olmadı ama kız 3 aylık olunca gittik prblm yaşamadim bebekle, yani yorucu olurmu yoksa dahami iyi gelir bilemedim.

Ben ilk gebeliğimde bi günlüğüne kaçtım denize yakın olunca doğuma 5 gün vardı bişey olmadı ama sıyumız falan gelirse bilemeyiz diye korkuyorum drda zaten izin vermez bana biz eylülde gidicez eşim kızıyor bana geç yapalım çocuğu dedim bak hepimizi bağladın buraya diyır birde otelden aramışlar yine gelecek misiniz diye aman Allahım bizimkini ateş sardı ama ben giremicem yinede onlar için gidicem

bizimde eylul sonuna rezervasyonu yapılmıs otelımız ucak bıletlerımız var
tabı daha hamıle degılken ayarlamıstık
erkenınde erkenı erken rezervasyonla:)
esım bebek erken dogar dıyo (ılk kızım erken dogmustu, bi de zaten erken dogum rıskım var suan)
gıderız dıyor ama vaktınde bıle dogsa 1 aylık bebekle İstanbuldan Antalyaya gitmek ne kadar mantıklı bılemıyorum
hala ıptal etmedı:) ben bebek dogsun duruma bakalım ne haldeyız ona göre konusalım dıyorum

bakalım artık hayırlısı

senın de erken dogum rıskın yoksa suan ıcın bence hazıran da gıdılır
cok yormazsın zaten kendını ıyı gelır hatta

Gitmeden doktoruna bir muayene olrsun canim icin rahat gider

Günaydın fıstık annişler
Bıgün 1 ay sonra evden çıkıp yatağımdan kopup doktor muayenesine gidicem
Bebeklerimi görücem herşey güzeldir umarım
Saat 3 olsa hemen keşke

keşke daha erken olsaydı randevun :)
eve gidince haberdar et bizi merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…