2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, ben de epidural normal doğum istiyorum. Hastaneye yattığınızda bebek kaç haftalıktı? Suyunuz gelmiş miydi? İlk önce suni sancı verip daha sonra mı epidural yaptılar?
39+3, suyum bir anda gelmedi ama sızıntı şeklinde başlamıştı son iki gunde,4gibi suni sancı verdiler hafif ve tatlı dayanılır bir agrım oldu sonra gece 7.5ta ve 11.5ta epidural verdiler, 2cm acilmam vardı ve 10cm olduktan sonra asıl dogum süreci baslafi, son bir saat zordu sadece, sonrası da kolaydı

İki isim koyabilirsin o zaman aranızda sürtüşme de yaşanmaz .
Akşam eşime anlatıyorum sadıce gülüyor, benim her ağzımdan cıkacak olan gümleye karşi olduğu için onuda kabul etmez, kız olursada arkasıyla küfür etiği kv ismini koymasa ıyı

Ya ilk ismi siz koydunuz, bunuda ben koymak isterim diceksin yada iki isim koyup kendi istediğin isimle seslenip çevrenede o ismi öğretecelsin cnm
Bende oyle yapmayı düşünüyorum ama ilk önce cinsiyetni netleşdırıp cok güzel bir isim bulmalıyım.

Günaydınnn Hayırlı cumalar

senin bağışıklığın da azalmış sanırım canım
dikkat et yediğin içtiğine
yoksa kızın küçük o da etkilenirdi
Allah şifa versin
serumdan sonra ağrın azaldı mı az da olsa ?

Bebislerinin isimleri kesin belli olan varmi arkadaşlar bu gidişle benim kızçem ismimsiz kalacak

Bizim kızımızın adı Arya olacak inşallah

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-04-25 at 10.09.48.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 71
  • WhatsApp Image 2018-04-25 at 10.29.53.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın güzel anneler benim fasulyemin güzel teyzeleri hayırlı cumalar sağlıklı az evhamlı bir gün olsun inşllah
Gúnaydin canim bu benim seker beni òldúrecek sûn sabak aclik 91 òglen tokluk 1 saat 150 2 saat 140 aksam tokluk 1 saat 125 2 saat 122 aksam sadece 1 kase çorba yedim birde salatalik cok su icmeme ragmen bu sabah aclik sekerim 99 cikti benmi yanlis òlçûyorum sinir oldum her ana ògùnden sonra yúrúmek sartmi aksam ben gec oluyo diye yúrúyemiyirum

şekeri yükselten tek şey yiyecekler değil stres de
siz şekerim yüksek çıkacak mı diye stres yaptıkça yüksek çıkıyor diye düşünüyorum

doktor şeker teşhisi koydu mu ? koymadıysa birazcık akışına bırakıp yalnızca stres yapmadan takip edin

Cok guzelmis ismi :) kızım hala emiyor hemde suan kolostrum aliyor ben ona bagliyorum bagisikligi guclu kefirde tuketiyor ben igrendim hamilelikte sut ve sut urunlerinden. E hamilelik kanamalar sunlar bunlarda olunca vucut zayif düştü haliyle. Ya en buyuk sorunum karin agrisi bildigin dugum dugum oluyor karnim canım çekiliyor ama ne serum olarak nede agri kesici olarak parol zerre fayda etmiyor sanirim zayif kaliyor e hamilelikte kullanilan ilaclarda sinirli olunca kivranmaktan baska çare kalmıyor ama bugun daha iyiyim. Yila cikacagiz 1 saat sonra istanbula 2 hafta annem kendi evinde bakacak 20 gundur yanimizdaydi zaten hepimize degisiklik olacak

Yatoyor musun sürekli yolculuk yapmanda sıkıntı yok değil mi. Geçmedi mi hala mide bozulman birazda yediklerinle dengelemeye çalışsan. Kız kolostrum bebeğe kalmayacak hiç mi ara vermicen emzirmeye hala oluk oluk geliyor mu sütün maşallah

Hayırlı yolculuklar olsunn

ishal geçmediyse ağrı da devam ediyordur belki
ama ishal geçsin diye de çok şey tüketip kabız olma dikkat et

Doktor gebelik sekerim oldugunu ama degerlerimin sinrda oldugunu sòyledi diyet uyguluyorum 2 gúndúr birde her yemekten sonra yúrûyús diyo herzamanda yúrúnmúyorki ev zaten 4 kat onu ine e kadar befes nefese kaliyorum neyse 2 hafta sonra belli olacak bakalim

Kalir kalir talep oldukca arz hep olur :))
Kolostrum doguma kadar gelecek dpg sonrasida yaklasik 1 hafta gelecek kizim emsede emmesede sure bu zaten uc bebekte emse o sure gelecek tek bebekte.on koltukta yatarak gidecegim yolculukta sikinti yok zaten 2.5 saat suruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…