2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın fıstık annişler
Bıgün 1 ay sonra evden çıkıp yatağımdan kopup doktor muayenesine gidicem
Bebeklerimi görücem herşey güzeldir umarım
Saat 3 olsa hemen keşke
Canim icini ferah tut sen beyefendileri gòreceksin insallah hic bir sorun olmayacak rabbimin izniyle òyle dùsūn

Canım sen diyetine uymaya devam et zamanla düşecek inşllah yani benim öyle oldu

Kizlar gece vajinal fitil kullanmaya basladim, sabaha kadar da hic kalkmadim, ama sabah kaltigimda ve ve simdi akintiyla beraber bir kismi disari cikiyor, bu normal mi?

Cnm bnce eylul sonunda gidersiniz çokta iyı bi zmn benim arkadaşım dogumdan 20 gün sonra falan bebekle eşinin işi sebebiyle Dubai ye gitmisti biz bi Antalya ya giderken sıkıntı ypioruz :). Benim suan erken doğum rıskım falan yok Allah a sükur dr hersey normal gidiyo demişti kızmda normal zmnında olmuştu ama yine hicbisi bilemeyız şimdiden. Bakalim cok haziranda kacabiliriz belki

Doktoruna sordunmu canım? Benim doktorum tatile gitmek istersen git hiçbir sorun yok demişti.

Gidersin snde eylülde, ztn bebekler küçük olunca bakmasi daha rahat sakin oluyorlar genelde uyuyorlar

Aynen dediğin gibi oldu bende ölçtükçe stres yaptım yaptıkça tüm şekerim çıktı şimdi bıraktım ölçmeyi arada ölçüyorum hiçbir şey yok..

Benim kv kp alanyada oturuyorlar canım keske ekimde olsaydı tatiliniz biz geçen sene eylulde ordaydık nefes alamadık havasından dolayı korktugumuzdan gitmeme kararı aldık iyi düşünün eylul sonu ise gene gidilir ama dikkat etmeniz lazım.

Doktoruna sordunmu canım? Benim doktorum tatile gitmek istersen git hiçbir sorun yok demişti.
Cnm 10 gun sonra muane var ozmn sorarım ztn ya Antalya otele yada kısa yolculuk olsun isterim belki agrim falan olursa ozmn saroz erikli tarafına gideriz arabayla 3 yada 4 saat orası sıkıntı olmaz benim tatilim geldi galibaaa deniZZ istiyorum denizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…