2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çimene otur bebeğim ayak bileklerini aç biraz güneşe ordan alırsın d vitamini. Bana öyle dedi dr yani inşallah doğrudur

Fotoğrafta öyle görünüyor canım hepsi 0-1 ay arası 50 numara minnacıklar aslında kardesimde 1 beden büyük alsaydın keske dedi çocuk iri doğarsa küçük gelir diye.
Hımmm ilk zaman için ideal o zaman ama kısa kollu giyebilirler inşallah

Plesenta rahim ağzında olduğu için herşey yasak tatlım. Havuzu denizi geç kocaya hasret kaldım of of Askerler gibi şafak sayar oldum
:)) Uff senin isinde zor neyse sabret az kaldı dogum geçsin acısını cikartirsin cnm. Bebisler sağlıkla gelsinde biraz fedakarlik yapıcaz anneyiz biz

Kızlar nasılsınız çok heyecanliyim ya az kaldı çok da korkuyorum bu doğum şekli ne zaman belli olmaya baslar

Düşünki doğuma 5 gün kala gittim bi kaç saat için ama çok mutlu olmuştum. Nette baktım da iki ay yazıyor dra sorucam bende hiç olmazsa bi saat yarım saat ne olacak ki girsek
Bnce bi kac saatten hicbisi olmaz ya tuzlu suyun tersine bi çok şeye faydası var bi sor bakalım doktora. valla ağrı sitres siskinlik vucudumuzun psikolojimizin rahatlamaya ihtiyacı var

Bebişin cicilerini almayı durdurdum çok bişey almadım zaten bi kaç parça almıştım sen doğsalar dedin de birden aklıma geldi kız daha bi sürü şey alınacak
Heee yok ya ben aliyorum Allahin izniyle saglikli gelecek dunyaya kotuyu cagirmaya hic niyetim yok daha oglumla yapacaklariniz var :)))

ne güzel tatil planları yapılmış
biz bu sene tatile gideceğimiz bütçe doğum eşya derken çoğa bile çıktığımız için tatil yok :)
ancak karşıdan görebilcez

Yani haziran da ucaga binmek sıkıntımı olurmuş canım?
Evet canim biz 3 haziranda geri geliyoruz, normalde ucaklar 36 haftaya kadar doktor raporu ile aliyorlar, ama sikinti olmamasi icin oyle dedi doktorum, simdi gitmen daha iyi dedi. Ben 25 mayista 28 haftalik oluyorum, donustedede 29 hafta insallah sikinti olmaz.

ne güzel tatil planları yapılmış
biz bu sene tatile gideceğimiz bütçe doğum eşya derken çoğa bile çıktığımız için tatil yok :)
ancak karşıdan görebilcez
Biz gidiyoruz canim valla, cunku esim cok calisiyor, insallah ucakta sikinti olmaz. Ben asil gelecek seneyi dusunuyorum, oglusumla yine antalyaya gitmeyi dusunuyoruz, asil o zaman cok iyi olacak, bebekte tam buyumus olacak o da tadini cikarir tatilin

Son düzenleme:
Cnm suan hala emziriomusun hamile kalınca süt vermenin kesilmesi gerektiğini duymuştum ama bnde tam bilmiorum bi zararı yokmuymuş?
Evet emziriyorum anne beslenmesine dikkat ettigi surece ne karnimdakine ne bana nede emene zarari yok. Sutum bu ay kolostruma gecti 6 aydir ayni kiloda sabit duran kizim 500gr aldi. Karnimdakide 8 gun ileride gelisimi yani sagdan soldan soylenen herseyi curutuyor bunlar. Tandem emzirmeyi arastirabilirsin. Bu sekilde iki hatta uc cocugu ayni anda emziren anneler var. Ayrica google a hamilelikte emzirme yazarsan sakincasi olduguna dair hicbir veri yazi yok.

Son düzenleme:
Bnce bi kac saatten hicbisi olmaz ya tuzlu suyun tersine bi çok şeye faydası var bi sor bakalım doktora. valla ağrı sitres siskinlik vucudumuzun psikolojimizin rahatlamaya ihtiyacı var
Havuzlu tatil planlanmadigi surece sorun olmuyor. Ama malum havuzlarda yuksek klor ve kimyasal var buda enfeksiyon ve mantara davetiye cikartiyor. Denizdede cikinca mayonun bikininin degisilmesi islak kalmamasi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…