2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler.

Bende çok istiyorum banada en yakın italya denizi 5 saat sürüyor ama seneye tatil bu sene yok. Git canım gölgelikte dur çocuk uyur sen denize bile girersin inşallah fazla dikişlerimiz olmazda 1 ayda herseyden kurtulur normal yaşantımıza döneriz. Az kaldııııııı

Kizlar gece vajinal fitil kullanmaya basladim, sabaha kadar da hic kalkmadim, ama sabah kaltigimda ve ve simdi akintiyla beraber bir kismi disari cikiyor, bu normal mi?
Normal canım benimde öyle olmuştu gece kullanmaya devam et daha iyi olur. Hatta bittikten bi kaç gün sonra dahi akıntıyla ilaç gelmişti bende

Reactions: D-E
Gidersin snde eylülde, ztn bebekler küçük olunca bakmasi daha rahat sakin oluyorlar genelde uyuyorlar
Abisine çekerse o iş zor canım kendini iyi hissedersen. Git derim ben bebekle tedirginim ama benim iki kelimeyi zor yan yana getiren oğlum baba denize götürecek diyor onun için gidicem sezaryenli denize giremicem içim gitsede

Vallahi benimde tatilim geldi Tzadkiel tesettürlüyüm ama şöyle bikini giyip göbeğimi yağlayıp karnımdaki oğluşumla güneşlenmek geliyor içimden delirdim mi ne hamileyken daha iyi aslında deniz suyu vücudu dinlendiriyor terapi gibi olur oh mis burdan 2 saatlik yerler var ama bizimkiler otel tatili istiyor maalesef

Doğurucan ya kız Deniz’iAz kaldı sabret

Bana doktor havuz deniz kesinlikle yasak dedi. Sen de problem yoksa girersin inşallah.

Kocişimle kızlar bugün gidiyor haftasonu için havuza ben evde kaldım ama çok mutluyum Allah’ım kafamı dinleyeceğim inşallah iki gün

Abisine çekerse o iş zor canım kendini iyi hissedersen. Git derim ben bebekle tedirginim ama benim iki kelimeyi zor yan yana getiren oğlum baba denize götürecek diyor onun için gidicem sezaryenli denize giremicem içim gitsede
Dikisler üzerinden ne kadar geçmesi gerekiyor deniz için?

İlk üçü fotoğraf için güzel canım güle güle giysin kuzu. Kaç aylık bunlar sanki büyük gibi
Fotoğrafta öyle görünüyor canım hepsi 0-1 ay arası 50 numara minnacıklar aslında kardesimde 1 beden büyük alsaydın keske dedi çocuk iri doğarsa küçük gelir diye.

Ahahaha çok alemsin sana niye yasakladı cnm ?

Arkadaslar demir eksikligi olan varmi acaba doktorum aradi biraz ònce kan sonuclarimda demirim çok dûsûk cikmis ben kac aydir devit 3 kullaniyorum bu d vitamini hala dûsûk doktor gúnese cik dedi kapali olunca gùnesi nasil.alacam ben

Gebelikte iyice sıcak basiyorya bizi delirmeye basladik anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…