2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tam bebek odası yapamıyorum canım yatak gardrob gibi mecburi şeyleri alacam. Dediğin gibi ikinci çocukta yapmak en iyisi zaten 3 yasına kadar anlamaz oda falan oğluşlar.
Canım benim oğlan 2.5 yaşında hala ayrı yatacak kadar büyük değil her çocuk bir olmuyor işte oda yapmadım iyiki çok pişman olurdum

rofleli_kedi artık büyüdükleri için organlarla oynuyorlar yavrucaklar benım cok bulantılı gectı daha yenı yenı bıttı bulantılar bu seferde yanmalarbasladı ama gaviskon iyi geldi allahtan.. Bnde bıraz önce aradım bugun cıkcanı söyledınız dedim 4 ten sonra cıkcak dedı.. İnşallah dogrudur yiter artık

Gunaydin kizlar hayirli cumalar. Biz bugun 27 haftaya girdik allaha cok sukur hersey iyi gidiyor, ama dun aksam ve gece ara ara karnimda sertlesme oldu. Bu sertlesmeler neden olur kizlar bilen var mi?

Gunaydin kizlar hayirli cumalar. Biz bugun 27 haftaya girdik allaha cok sukur hersey iyi gidiyor, ama dun aksam ve gece ara ara karnimda sertlesme oldu. Bu sertlesmeler neden olur kizlar bilen var mi?
Canım merhaba bebek ara sıra bıyerde toplanıyo çünkü herkeste oluyor o endişelenme

Reactions: D-E

ben yeni gebeyken 1 kere öğürdüm
onun haricinde hiiiç bişi yoktu şansıma çok rahat geçirdim ilk zamanlarını gebeliğin

eğerçıkartmazlarsa seninkini de atlayıp kayseriye gidip basalım firmayı başka türlü olmayacak

Kızlar merhaba kız bekleyenler isim düşündünüz mü? Oğluma ne kadar kolay bulmuştum ama bu cadıya bulamıyorum

Biz Arya koycaz inşallah

D-E bebeğin hareketiyle alakalı bir tarafa yüklenince o bölge sertleşiyor sanırım

Reactions: D-E
@etka31112 bendeki korku olmasa şimdiye çektirmiştim de artık dayanacak gücüm kalmadı
Allahtan daha haftam ilerde değil büyüdüğünde yapmıyorlarmış sanırım

evet canım 28. haftadan itibaren çekmiyorlar, ben de 8. haftadan beri sabrettim ama 25. haftada gittim mecburen dayanamayıp.

Bende şimdi açlık kan verdim , glikoz içtim bir saat sonra kan alınacak sonuç hemen çıkar mı acaba siz sonuç gösterip ona göre mi ikinci kez kan verdiniz

gunaydın kızlar ..bende kac gündür soguk algınlığımı grıpmı ne oldum gecmıyo hele gece öksürükten uyuyamıyorum..tavsiyeleriniz varmı
Hala geçmedimi Canım sende güneş alerjisi yoktur değilmi? Benim kızda da var bende de, havalar ısındımı, 10 dk güneş altında oldukmu grip boğaz kaşıntısı , bırun akması başlıyor. Hele öksürük zor ya. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…