2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canım yok gecmedi valla varsada bilmiyorum pazartesi ye kadar beklicem sonra bakıcaz artık bebeğime bişe olmasında ben cekerım sıkıntı degıl

Ayni zamanda yanikta kesiktede ise yariyor lekelerde duzenli kullanmada yuzde yuz geciriyor
Cnm ben bi keresinde kasintiyla ilgili travazol kullanabilirmiyim diye doktoruma sormuştum kullan sorun yok demişti mantarada iyi geldigini biliorum. Ama yinede kendi doktorunada sor tabi cnm.

Bende şimdi açlık kan verdim , glikoz içtim bir saat sonra kan alınacak sonuç hemen çıkar mı acaba siz sonuç gösterip ona göre mi ikinci kez kan verdiniz
yok canım. ikinci kan alındıktan sonra bir saat daha bekleyip tekrar kan verdim. sonuç da bir saat sonra çıktı. 82-119-112 çıktı benim değerlerim.

Bendd artik nefes alamiyorum sicak mi bunaliyor muyum bilmiyorum. Birde ayaklarim yaniyor feci halde, buzdolabini yatagin ucuna getirip ayaklarimi icine koyasim var
Bnde sicaklarla bogusuorum elbise dışında bişi giymiorum valla evin içinde öyle dolaniorum daha bu ayda böyleyiz sonrasını dusunemiorum

Kızlar dolap, sifonyer ya da bebek odası takımı ne aldınız? Dolap bakıyorum bulamıyorum. Sizler ne aldınız

Evett çok şükür artık hazırlıklara başlamak lazım
Ben oğlumun kıyafetlerini aldım 1 aylık alabildim doğduktan sonra beraber gideriz çarşıya yatağınıda ev temmuz sonunda boyanacagı için ozaman alıp temiz temiz yerleştiririm inşallah oğlum zamanında gelir. Erken gelirse cıbıl kalmaz ama boyasız eve gelir paşa oğlum

Canım benim oğlan 2.5 yaşında hala ayrı yatacak kadar büyük değil her çocuk bir olmuyor işte oda yapmadım iyiki çok pişman olurdum
Bende yiğenlerimden gördüğüm için yapmadım canım 3 yaşına kadar anne babanın yanında kendi yatagında uyudu sonrasındada kendi istedikleri oda alındı.

Ben o kadar yanmıyorum sıcaktan yaa
gece camı yarım açıyorum ama üstüme yorgan örtüyorum :)
komple sarılmasam da belimde falan yorgan oluyor
sabahları da ceketim var hafif mont gibi onu giyyourm daha işe gelirken tshirt hiç geçmedim

Gunaydin kizlar hayirli cumalar. Biz bugun 27 haftaya girdik allaha cok sukur hersey iyi gidiyor, ama dun aksam ve gece ara ara karnimda sertlesme oldu. Bu sertlesmeler neden olur kizlar bilen var mi?
Canım ben o sertleşmeler yüzünden doktora gitmiştim 26. haftada yalancı kasılma dedi doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor günde 10 taneden fazlA olursa hemen gel ama 10 dan az olursa sorun yok dedi. Sıklığını dakikasına falan dikkat et canım artık bebişler büyüdüğü için erken doğum riskimizde var doktorun rahim agzını ölçtümü hiç?

Oda iyiymiş :) ben 37 de izine ayrılınca veririm o kadar sonu beklemem ama o erken gelirsede yapacak bişey yok kuzum ne zaman gelirse dicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…