2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla gelsinlerde giysilerinize alırız temizlikte yaparız inşllah

Oda iyiymiş :) ben 37 de izine ayrılınca veririm o kadar sonu beklemem ama o erken gelirsede yapacak bişey yok kuzum ne zaman gelirse dicez :)

ben bayramdan sonra vereyim diyorum ramazandan sonra
gelenim gidenim yok zaten
evde çocukta yok
sermem durur öyle
oturduğum odaya yedek var onu sererim

O sertleşmeler bende de oluyo karnımın bir tarafı taş gibi oluyo bende sayayım bakalım kaç kez oluyo,32 de nst ye gircez bakalım

Bende şimdi açlık kan verdim , glikoz içtim bir saat sonra kan alınacak sonuç hemen çıkar mı acaba siz sonuç gösterip ona göre mi ikinci kez kan verdiniz
Acligi veriyorsun 1 saati veriyorsun 2 saari veriyorsun sonuc bikac saate cikiyo benimki òyle olmustu

Evet yaa.. Bazen inanasım gelmiyor 7 aylık hamileyim söylüyorum kendime, içim bir tuhaf oluyor. Bir hafta sonra 30.haftayı görücez takvimde hayırlısıyla inşallah
Ondan sonra gelsinler popolarını kızartacam çok çektirdiler agustos yaramazları :)

Allah canını almaya. Kv temmuz 25 te geliyor bebek odasını ben yapıcam dedi iyi dedim boya temizleme bebegin kıyafetlerini yıkama ütüleme yerleştirme ev temizliği hepsini ona bıraktım bakalım ne olacak ay ben agırlaştım anca neyi nereye koyacagını söylerim başkada birşey yapamam belim ağrıyo

kızlar 26 haftalık oldum ikinci oğlumu bekliyorum isim de zorlsandık herkes gibi ilk oğlum çağan aras ismi ikinciye artun ismini düşünmye başladık nasıl?ağır başlı, Gururlu, kendine güveni olan kimse anlamında türkçe isim

Kız annesi olmaya hazırlananlara bir değişik isim önerim var: sabina anlami: yer yüzünde sadice 1 koyde mayıs ayının 6 sında 2 saatlık acan mavi çiçek. bence cok özel bir isim ben koymayı düşündüm ama cok yakınımda bu ismi taşıyan var o yüzden koyamıycam berki sizin huşunuza gider diye paylaşmak isdedim.

Bnde sicaklarla bogusuorum elbise dışında bişi giymiorum valla evin içinde öyle dolaniorum daha bu ayda böyleyiz sonrasını dusunemiorum
Beter olacaz beter oğlum da eylül doğumlu son üç ayımda bütün yazı yemiştim nefes alamıyordum şimdi tek fark bi ay önce olacak ama yine bayılıcaz açarım klimayı açarım göbeği yatarım bebekte yanmasın içerde

Bende yiğenlerimden gördüğüm için yapmadım canım 3 yaşına kadar anne babanın yanında kendi yatagında uyudu sonrasındada kendi istedikleri oda alındı.
Yapsam çok pişman olurdum yok oğlumda bilinçli değilki henüz ama 3 yaşa kadar ne olur bilemem en iyisini yapıyosun o zamana kadar hem daha güzel mobilyalar çıkar

aa nasıl yanmıyorsun özellıkle bugun cok basık bi hava var ben ateş bastıgı ıcın tişörte belkı bı ay önce gectım suanda tişörtü bile cıkarasım gelıyo

O sertleşmeler bende de oluyo karnımın bir tarafı taş gibi oluyo bende sayayım bakalım kaç kez oluyo,32 de nst ye gircez bakalım
Canım sadece 1 tarafıysa seninki bebiştir, bende karnım top gibi komplesi taş gibi oluyordu 20 sn falan sürüyordu sonra yumuşuyordu. O sag veya solda sertleşen bebeğin poposuymuş :) yaramazlar popoyu karnımıza dayıyorlar bazen benim hem sagda hemde solda oluyor bi tarafta kafası diğer tarafta poposu oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…