2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzelmiş canım anlamıda güzel yakışır.

Benim alman yengemin ismi anlamı çok güzelmiş.

aa nasıl yanmıyorsun özellıkle bugun cok basık bi hava var ben ateş bastıgı ıcın tişörte belkı bı ay önce gectım suanda tişörtü bile cıkarasım gelıyo

Benim gebelik ters gidiyor hep
kesin bi yanmaya başlıcam
yollarda soyuncam
dışarda parlak gri montlu birini görürsen deli deme o benim

O sertleşmeler bende de oluyo karnımın bir tarafı taş gibi oluyo bende sayayım bakalım kaç kez oluyo,32 de nst ye gircez bakalım
Cars doktoruma gidince o kasilmayı sordum benim geçen hafta 2 gun ardarda olmuştu günde 3 kere flndı sonra bi anda kesildi yinede sordum. Dr bu dönemde olur gunde 10 u gecmiosa sıkıntı yok dedi birde dediki çocuk dönmeye çalışırkende kasilma olurmus bnmki de ztn dönmüştü belki 2 gun ardarda hissettiğim çocuğun dönmeye çalışmasıydı.

Yerleri iyice daraldı son fotoğrafı gördükten sonra içim gitti resmen kafasının üstünde ayağı çıkmıştı ya ne yapsın kuzucuklar kasılmayıp.

Çalışan annişler, kaçıncı haftada işi bırakmayı düşünüyorsunuz?
Ben 34te bırakmayı düşünüyorum.

paydosa 1 saat kala merdivene takılıp uçuyordum
korktum korkunca ağladım
ben ağlayınca millet panik oldu
onlar panikleyince ben daha çok kasıldım

karnım taş kesti
birazdan normale döner herhalde
az canım Allah korusun dikkat et kendınee.. su iç bıraz rahat otur gevşe geçer ..sen ne yaşıyorsan bebekte yasıyormus ya pskolojık olarak sen rahatla oda rahatlasın

korktum korkunca ağladım

karnım taş kesti

döner inşaallah canım aman çok dikkat et kendine

valla canım sıkıntı olmazsa bişey çıkmazsa Allahın izniyle sonuna kadar gıtmeyı düşünüyorum daha sonra bebeğimle daha cok vakıt gecırmek ıcın

ben doğumdan sonra bir kaç sene çalışmayı düşünmüyorum o sebeple erken çıkacağım canım. şu an bile sıcaklar ve ödem beni çok zorluyor

korktum korkunca ağladım

karnım taş kesti
Oo canım geçmiş olsun. Olay değil, stresi bitiriyor bizi. Soğuk su falan vermişlerdir, unutmaya çalış.

Aynen canım benim tek dileğim oğluma kavuşma kv ev esya hiçbirşey umrumda deil anne olacam bennn sağlıkla gelsin yavrum geri kalan hersey hal olur.
Aynen bende öyle düşünüyorum. İlk üç ay düşük tehlikem vardı tek isteğim bebeğimin yaşamasıydı o dünyaya gelsin de gerisi olur dedim hep şükür yaşıyor Allah hepimize kucağımıza almayı da nasip etsin

Yok canim gunde 10 degildi, daha az oldu. Rahim agzimin biraz daha kisa oldugunu soyledi ama tam bir olcum yapmadi, sali kontrole gidicem ben iyisi sorayim, bir olcum yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…