2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi biraz daha iyiyim
soğuk su falan iyi geldi
ayaklarımı da uzattım düşmeden böyle

@etka31112 eğer sonrasında çalışmayacaksan direk 32 de çık bence
çalışabilir raporu almaya uğraşma
ben sonuna kadar çalışırım gibi geliyor tabii bizim gelin gibi izne çıkmadan doğum yapmazsam

D _Depply_ aynen takım evmanyadan aldım termin olayı biraz uzun ama tek dolapta var
arada hediye çeki geliyor
eğer alacak olursa belli rakamlara benimde hediye çekim var onu kullan 50-100 neyse uyguna alırsın

Kızlarr merhaba . Sıcaktan ayağımı bacağımı nereye koycağımı bilemiyorum. Bide Bursa bugün çok basıkk nefes alamıyo insan . Bugün kontrolümüz vardı tosun hanım 952 gr olmuş 37 cm. Pzt falan şeker yüklemesi yaptırcam hyırlısı bakalım. Birde kızlar benim doğum direkt bayrama denk geliyor. Dr umun ailesi istanbulda yaşıyo görüşemiyo eşiyle kızıyla haliyle 10 günlük tatil onlar için kaçınılmaz bişey. Gitmicem diyemem ama bi şekilde %99 ayarlarım dedi. 17-27 ağustos tatil . İçimi bir evham kapladı. Sezeryan desem alır bayram öncesi ama ben çok erkende olsa ilk doğumumu normal yaptım tekrar yapabilirim gibi geliyo. İçimi panik aldı bacılar

hastanedeki diğer doktorlar nasıl ?
nöbetçi dr girse sorun olur mu ki
normal doğumda ebeler doğurtmuyor mu doktor bişi yapıyor mu
bilmediğim için meraktan sordum

wintersun paşalar napıyor 28 haftalık gebeeeee

T TubaSude hakkaten sadaka vermek lazım ya
bu ara işyerine o kadar çok gelen var
çoğu ihtiyaçlı değil diye düşündüğmden geri çevirdim ama
ilk geleni geri çevirmicem

hastanedeki diğer doktorlar nasıl ?
nöbetçi dr girse sorun olur mu ki
normal doğumda ebeler doğurtmuyor mu doktor bişi yapıyor mu
bilmediğim için meraktan sordum
Canım geçmiş olsun bu arada sadaka önemli allah korumuş resmen bende çok korkuyorum ya merdivenden inip çıkarken falan allah muhafaza.
Pembemavüde dönem yapçam kısmetse oradaki nöbetçi dr u biliyorum ilkinde de o dr denk gelmişti kendi dr um daha sonra yetişmişti. Çokk iyi bi dr çok insancıl. İnşallah yine o olurda içim rahat eder en azından. Kimi durumda plasenta yapışmış olabiliyor ya kendi kendine düşmüyor doğumda , kürtaj gibi temizlemek gerekiyor plesantayı o durumda ebeler yapamaz diye düşünüyorum cerrahi bi işlem

Kızlar ben daha başlamıcam ama bebek kıyafetlerini bebek çamaşırları için dalan %100 zeytinyağlı doğal granül bebek sabunu ile yıkayım dedim varmı bi fikriniz

Ben de normal istiyorum, benim de bayrama gelme ihtimali var. Doktorum 5 gün olmayacakmış. Strese girdim ben de anlayabiliyorum seni.. Kızımla konuşuyorum şimdi 20 si gibi gelsen ne güzel olur diye pazarlık yapıyorum

Kizlar bu oglusumun elbiselerini neyle yikayayim detatja olarak oneriniz nedir ? Birde dun katlanan kuvetimiz geldi cok begendim alt tabani tamamen silikon kayma falan olmaz aklinizda olsun
Canım granül toz yada sabun tozu ile yıka markasını unuttum ben ama sabun tozu almışrım. Birde yumuşatıcı koyma hiç

Ben de normal istiyorum, benim de bayrama gelme ihtimali var. Doktorum 5 gün olmayacakmış. Strese girdim ben de anlayabiliyorum seni.. Kızımla konuşuyorum şimdi 20 si gibi gelsen ne güzel olur diye pazarlık yapıyorum
Canım 18 ağıstos cumartesi bayram tatili başlıyor 20 ağustos pzt arefe günü oluyor. Dr da bana 20 sinden sonra gelebilir dedi. Ağustos başında hurma yemeye başlayım ben ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…