2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu göğüs ucu kremini ne zaman surmeye baslasak acaba göğüsleri çok uyarmakda iyi değil ya oyuzden soruyorum deneyimli annisler

paydosa 1 saat kala merdivene takılıp uçuyordum
korktum korkunca ağladım
ben ağlayınca millet panik oldu
onlar panikleyince ben daha çok kasıldım

karnım taş kesti
birazdan normale döner herhalde
Geçmiş olsun canım aman dikkat et karnımızdan önümüzü göremiyoruz bide bu dönem düşen çok oluyormuş çevremden biliyorum gülerek anlatıyorlar :) geçtimi kasılman nasılsın?

Ben arada kaçırmısim sen bizim Historian missin
Evet canım o benimmm

Kızlar bu göğüs ucu kremini ne zaman surmeye baslasak acaba göğüsleri çok uyarmakda iyi değil ya oyuzden soruyorum deneyimli annisler
Ben ilk gebeliğimde kullanmadım çatlayana kadar zaten çatlağımda emzirme nedenli olmadı sağdığım için oldu şuan herhangi bisorun yoksa bence doğumdan bi hafta öncesi yeterli. Ama ben kullanmicam şahsen uçları kapansın istemiyorum birikiyor çünkü temizlemek zahmetli oluyor

Aminnnn. Kaç haftalıksın?

Kizlar siz bútûn gòbek sert olunca kasilma diyorsunuzya benim 2 aydir yemekten sonra yúrúyús yaparken oluyo o doktora soruyorum o kasilma degil diyo sizin sertlesmenin yaninda baska biseylerde oluyormu kafam karisti

Yok canim gunde 10 degildi, daha az oldu. Rahim agzimin biraz daha kisa oldugunu soyledi ama tam bir olcum yapmadi, sali kontrole gidicem ben iyisi sorayim, bir olcum yapsin.
Ozaman sorun yok canım korkma bizim yaramazlar büyüdüde doğum pozisyonu alıyorlar yalancı sancılarımız var hepsi çok güzel mutlu sona yaklaşmanın güzellikleri ama sen yinede baktır canım garanti olsun.

Reactions: D-E
Kizlar siz bútûn gòbek sert olunca kasilma diyorsunuzya benim 2 aydir yemekten sonra yúrúyús yaparken oluyo o doktora soruyorum o kasilma degil diyo sizin sertlesmenin yaninda baska biseylerde oluyormu kafam karisti
Yemek yiyince oluyorsa bence sıkıntı yok canım şuan benimde karnım taş gibi yemekten olduğunu düşünüyorum

Cok şükür iyiyim kizlar Merak ettiğiniz icin sağolun kızçe de dürtüp duruyor iyiyim ben dercesine

ONTK daha öğlen annem dedi
Bana da kardeşime de hamileyken cok düştüm dikkat et diye artistlik yaptım düşecek Halım yok benim dedim

Bu çizgi olayi erkek bebeklerde daha çok oluyor diye duymuştum doğru mu acaba çizgisi olanlar hakkaten erkek bebek mi bekliyor

T TubaSude bizimde kumbaramız var bundan sonra sırf birikim icin kullanmicam

@annecikk-16 beklemez belki bebis o zamanları beklemez şimdiden stres olma
Digru ebelerin yapamayacağı durum olabilir umarın icine siner dr
Ben sormadım hiç benimki de bayrama denk geliyor

Geçmiş olsun çok dikkat et bundan sonra ben asansörsüz biyere gitmiyorum ev 1. Katta ama Allah muhafaza
Canım ilkinde de vardı şimdi de var ikincide paşa olacak inşallah

Canım 18 ağıstos cumartesi bayram tatili başlıyor 20 ağustos pzt arefe günü oluyor. Dr da bana 20 sinden sonra gelebilir dedi. Ağustos başında hurma yemeye başlayım ben ozaman

Ohoo yanlış hesaplamışım o zaman o kadar da dua ettiydim İnşallah bayramdan önce ya da sonra tabii sağlıkla gelsin bebişlerimiz

B
Benimki kız canim ve gòbegimin hem ústúnde hem alrinda var

O ayrı canım onlar bendede oluyo ani hareketlerde falan ama benim dediğim uzanırken dinlenirken birden taş gibi oluyo sancılı.

Benim dikkatimi cekmisti buradaki uygulamalar ingiltere ile oldukca benzer.
Ben iki yıl oldu burda yaşıyorum. Sağlık sisteminden genelde şikayetçi insanlar. İlk zamanlar baya endişelendim. Ama hamilelerle baya ilgililer. Normal doğum için çabalıyorlar genelde. Bende normal ama suda doğum istiyorum. Tamam dediler ilk bebeğim.Bakalım nasıl gelişecek süreç 31 ağustosta inşallah gelecek kızım. Bazı korkularım var. Nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…