2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

Benimki kız canim ve gòbegimin hem ústúnde hem alrinda var
Bak böylemi diyorsun sağ tarafta kafası sol tarafta poposu yada yukardan asagıya böyle oluyo benim yaramazın bana yaptığına bakarmısın :) karnımı kare şekline sokuyo kerata

Evet canim bende cizgi olustu, bebegim erkek

Napiyon nasılsın, inşallah butun annler iyidir?

Eki Görüntüle 2147839 Bak böylemi diyorsun sağ tarafta kafası sol tarafta poposu yada yukardan asagıya böyle oluyo benim yaramazın bana yaptığına bakarmısın :) karnımı kare şekline sokuyo kerata
Oyy iki tane yumurta çıkmış ordan... Totosu ne tarafda bunun? Isırıcam.
Az önce benim tek taraflı oldu böyle çok ağrıtıyor.

Kızlar ben daha başlamıcam ama bebek kıyafetlerini bebek çamaşırları için dalan %100 zeytinyağlı doğal granül bebek sabunu ile yıkayım dedim varmı bi fikriniz
En iyisi sabun tozuymus
Aminnnn. Kaç haftalıksın?
24 haftalık. Adet tarihime göre 25 ama detaylı ultrasona girdim doktor adet tarihime göre bir hafta geriden gittiğini söyledi.

Çok geçmiş olsun cnm gebelikte insan kendini sakindikca sanki aksilikler daha çok oluyo Allah beterinden saklasin

Kizlar bu oglusumun elbiselerini neyle yikayayim detatja olarak oneriniz nedir ? Birde dun katlanan kuvetimiz geldi cok begendim alt tabani tamamen silikon kayma falan olmaz aklinizda olsun
Hacisakir bebek granül deterjanı kullanmistim cnm gayet memnundum cildini kizimin rahatsiz etmemisti

Eki Görüntüle 2147839 Bak böylemi diyorsun sağ tarafta kafası sol tarafta poposu yada yukardan asagıya böyle oluyo benim yaramazın bana yaptığına bakarmısın :) karnımı kare şekline sokuyo kerata
Benim kizcenin daha bukadar cok belli olmuyo canim yani seninki gibi olmuyo göbegim

gunaydın kızlar ..bende kac gündür soguk algınlığımı grıpmı ne oldum gecmıyo hele gece öksürükten uyuyamıyorum..tavsiyeleriniz varmı
Merhaba, geçen gün bir arkadaşa da tavsiye etmiştim uyguladı mı bilmiyorum geri dönüş yapmadı. Taze zencefilden çay yapabilirsiniz. Yada toz zencefil, bal karabiber biraz limon karıştırıp yutun iyi geliyor. Bol ılık su ile birlikte birkaç güne işe yarıyor.
Geçmiş olsun.

Valla canim benim gòbikte ògle degil benim gòbik assagida oldugu icin okadar gòzúkmúyo sanirim
Benimde asagida gobis ama nefes almakta dahi zorlaniyorum yinede ilk gebelidgimde son aylarda kocaman olmustu. Ikincide daha buyuk olur dediler ama hala ayni ve karnim hic sert degil civik civik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…