2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde asagida gobis ama nefes almakta dahi zorlaniyorum yinede ilk gebelidgimde son aylarda kocaman olmustu. Ikincide daha buyuk olur dediler ama hala ayni ve karnim hic sert degil civik civik
Canim gecen doktor gòsterdi kafa sol kasikta sirt gòbekdeliginin yaninda popo iki gögsùn ortasinda ayaklar sag gòbek deliginin yaninda benim cadinin nasil bir yatis pozisyonu varsa artik ben anlamiyorum neresi nerede

Kac haftalik oldun canim. Benimde 11 haziranda artik. Girdigin iyi oldu bu arada hic mi 4 boyutlu usg yok marasta ya sinir oldum senjn gittiginde mi 3 boyutlu
Ben yarın 27 hafta oluyorum benim gittiğimde normal hiç duymadım 4 boyutlu usg maraşta belki adini doğru hatirliyosam deniz Arıkan diye bı doktor var onun vardır ama özel muayenesi var.

Ben yarın 27 hafta oluyorum benim gittiğimde normal hiç duymadım 4 boyutlu usg maraşta belki adini doğru hatirliyosam deniz Arıkan diye bı doktor var onun vardır ama özel muayenesi var.
Yok canim ya ozel muayenehaneye gerek yok hastanede varsa diye sordum ne kadar geriden geliyor bu hastaneler herkesin renkli ve 4 boyutlu ne yapaljm bizde dogunca goruruz

Canim gecen doktor gòsterdi kafa sol kasikta sirt gòbekdeliginin yaninda popo iki gögsùn ortasinda ayaklar sag gòbek deliginin yaninda benim cadinin nasil bir yatis pozisyonu varsa artik ben anlamiyorum neresi nerede
Benim yaramazda tarif ettigin gibi sanirim cunku hep sag tarafta oynuyor cok nadir solda oynuyor bazen korkuyorum bi sorun mu var diye

Bu arada bende bugun 27 haftalik oldum 1 gun varmis aramizda seker yuklemesi yapildi mi

Olabilir canım benim çizgi var oğlum olacak.

Ay o kıllarrrr inşallah sonradan gider agdayla alsak olurmu acaba. Benim göbek çizgim yukardan aşagıya ama tuyler göbek deliginin alt tarafında daha çok.
Alma canim cogu dökülür kalanlarida bi kac kere sarartirsak incelir dogumdan sonra fark etmezsin bile nasil gitmis

Benim yaramazda tarif ettigin gibi sanirim cunku hep sag tarafta oynuyor cok nadir solda oynuyor bazen korkuyorum bi sorun mu var diye
Bi sorun yoktur canim sen merak etme benim hanim efendinin cani nezaman isterse ozaman tepiyo simdi mesela karnim resmen dalgalaniyo keyfi yerinde olunca pekbi hareketli

Arkadaslar ben 10 da yùrúyùse ciktim dinlenerek 45 dakika yúrúdúm biraz ònce eve geldim çoraplarimi cikardim bide baktimki ayaklarim bilegimden asagisi sismiş biseymi olduki acaba

Arkadaslar ben 10 da yùrúyùse ciktim dinlenerek 45 dakika yúrúdúm biraz ònce eve geldim çoraplarimi cikardim bide baktimki ayaklarim bilegimden asagisi sismiş biseymi olduki acaba
Olmaz canım artık şişmeler normal bacaklarımızı yükseğe koyup yatıyoruz biraz bu durumlarda. Ben hafif bi çok aayakta kalsam nasıl ayaklarım şişiyor zaten koca ayaklıyım bacaklarda şişer ödem toplamaya başlarız artık

Benim 2li yapılamadığı için 4 lü ya da nipt yaptır dedi doktorum. Ben de Nipt yaptırdım. Peki 3 lü ye gerek duyuluyor mu nipt yaptırınca? Ben bugün 3lüyü de yaptırdım.
HAyir çoğu doktor gerek görmez, çünkü uçlu taramada %60-70 doğruluk payı varken nipt testinde hemen hemen %99 doğru sonucu veriyormuş, ben. Nipt yaptırmadım ikili yaptırmış bulundum gerek görmedik normalde en iyi sonucu veren nipt testi..

Ay nebileyim canim internete baktiginda bir súrú sey yaziyo insanin kafasi karisiyo

Ay nebileyim canim internete baktiginda bir súrú sey yaziyo insanin kafasi karisiyo
Bakma internete canım sen şişeceksin bu aylarda artık normal olarak burnumuzda kocaman olacak düşün yani bebeği ve senin yükünü taşıyan ayaklar ve bacaklar ne yapsın yürüdükten sonra şişmek normal ama yattığın yerde şişersen onu bi dra danışmak lazım. Ayyyy evhamlı olarak rakor kırdım şu yazdıklarımla

Benımde 2 gundur ayaklarım ve ellerım cok sısıyor sıcaktan mı acaba dıye dusundum ama korkuyorum bende

İnşallah baskada birşey çıkmaz kıyamam yaa.

Evet Ama bu Kadar fark olması bana hic güvenilir gelmedi ayni parmaktan akan kanı durdurmadan aldığım ikinci damla da bile arada 70/80 fark çıkıyor, Benimde anlamadığım bu.. farklı parmağı hadi Geçtim diyelim, zaten ölçmeyi biraktim ben kendi kendime stres yapıyorum doktorum hic bisey demedi arada kanda baktıracam değerlerime sadece. Tabi beyaz ekmek pilav makarnayı yemiyorum ve tatlı yi azalttım baya, oda arada sadece dondurma yiyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…