2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah baskada birşey çıkmaz kıyamam yaa.
Sağol canım inşallah babam ağlattılar dedi şurdan içim gitti yavrular nasılda narin oluyorlar. Anne karnında epey uzın duruncada adepte sorunu yaşıyorlar tabi sürekli ağlıyormuş bebiş 40 haftayı geçtiği için

Benimki göğsümün oraya kadar çıkıyo canım ondan herhalde görenlerde hiç karnın yok diyor senin göbek hiçmi büyümedi kız
Yok ya eskisine göre çok hafif bi fark var birde tıka basa yersem midemle birleşince birazcık büyük görünüyor yoksa yok birde sertde değil nedense sizin karnınız sert mi. Acaba diyorum daha çok mu yer var benim karnımda da bu kadar fırlayıp da büyümedi hala yumuşacık

Oyy iki tane yumurta çıkmış ordan... Totosu ne tarafda bunun? Isırıcam.
Az önce benim tek taraflı oldu böyle çok ağrıtıyor.
Sol tarafta canım sag taraftakide kafası yırtacak karnımı bide geriyo kendini varya bu halde karnım tam küp oluyo bazende ya saga yada sola doğru bişiler yapıyo onu ayagıyla yapıyo galiba anlayamıyorum.
Böylemi diyosun ben fotoğrafladım bi baksana :))

Maşallah oğluşa

Yok canim ya ozel muayenehaneye gerek yok hastanede varsa diye sordum ne kadar geriden geliyor bu hastaneler herkesin renkli ve 4 boyutlu ne yapaljm bizde dogunca goruruz
Aynen doğunca görürüz ne kaldı ki surda bizim ki daha yüzünü göstermedi ayrintilida baya uğraştı doktor dönmedi daha bide eliyle kapattı

Bilmiyorumki canım benimde şeker testinden önceki gece yediğim meyve yuzunden açlık şekerim yuksek çıkmıştı. Şimdi evde yapıyorum hiç şekerim yuksek çıkmadı sebzeye agırlık verdim 2 dilim ekmek hiçbirşey olmuyor karnımda fazlasıyla doyuyor. Bugun tatlıyı öğlen yemeği yemediğim için kahvaltıdan 3 saat sonra falan yedim bir sorun olmadı akşama bırakmıyorum.

Ben şokkkk

Kıyamam yaaa inşallah en kısa zamanda düzelir.

Aynen doğunca görürüz ne kaldı ki surda bizim ki daha yüzünü göstermedi ayrintilida baya uğraştı doktor dönmedi daha bide eliyle kapattı
İyiki değiştirmişsin hastaneyi benim ayrıntılı 2 dk sürdü adama dedim iki kolu iki bacağı var mı sağlıklı mı serviks boyu ölçecekmisiniz ilk kez duyuyor gibi baktı raporunız dra gitti o size ayrıntılı anlatır bilgilendirir dedi ayrıntısız ayrıntılı oldu yani raporu elime bi aldım bi kaç cümleden ibaret ama dr düzgün baktı çok şükür

Olabilir canım benimde oğlan yukarı çıkmadan önce yumuşaktı ama şimdi göğsümün oraya kadar çıkıyo ve karnım daha sert.

En iyisi sabun tozuymus

24 haftalık. Adet tarihime göre 25 ama detaylı ultrasona girdim doktor adet tarihime göre bir hafta geriden gittiğini söyledi.
Hmm saglıkla gelsin inşallah geç döllenme olmuştur toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…