2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ellerim ayaklarım felaket yanıyor aynı olan var mı kaç gündür suyu açıyorum balkonda ayaklarıma tutuyorum bana mısın demiyor.
Benim de her yerim yanıyor nerdeyse. Portatif kanepeyi kurdurdum eşime balkona, bizde açık balkon, perde astırdım bu akşam. Orda uyuyacağım artık geceleri, yoksa uyuyamıyorum oksijen gitmiyor. Belki açık havada rahat olur biraz

Bende kacgúndúr uyuyamiyorum oda oda geziyorum buraya biraz yagmur yagdi serinler gibi oldu ama banamisin demiyo

Gúrúltùmú yapiyo
Gümbür gümbür. Balkonda karnımdaki zıplıyor. Odada kızım her gece kalkıp söyleniyor bağrınıyor evin içinde. Birinci kattaki komşularıma da acımıyor değilim. Biri yaşlı, biri de iki küçük bebekli.
Eskiden ihtiyaç vardı sahura kaldırmaya, her evde çalar saat yoktu belki ama şimdi ne gerek zorla her kesi kaldırmaya yani

Hayırlı olsun canım sen direk buraya gel o zaman büyük ihtimal ağustosta olur bebeğin. Kız mı erkek mi. Korkmayın sağlıkla gelir inşallah
Tesekkurler canım evet burasi bayagi bir aktif :) bebegim eylül annelerinin nadir kızlarından :) müthiş bir erkek yoğunluğu var bizde. Siz de nasıl?

Be

nimde 4 kasim son adet tarihim bende nasipse 4 haziranda 7 dolacak diyorum

Bu son adet tarihi hesabi kac aylik oldugumuzu hesaplarken iyi ama aslinda bebegin gercek haftasi acisindan dikkatli olmak gerek. Benim son adet tarihim de 4 kasim. Ancak onceden biliyorum ki ovulasyonum 19-20. gunlerde oluyor. Ilk defa deneyecegimiz icin o ay sabahlari vucut sicakligimi olcmeye baslamistim, oradan biliyorum ovulasyon 19. gunde oldu. Bunu ilk kontrolde soyledim, ilk ultrasonda da ovulasyon tarihi ile uyumlu olunca beklenen dogum tarihini ona gore ayarladilar.
Son adet tarihi alinsa, bebek surekli geriden geliyor diyecekler, daha gunu gelmedigi halde gec kalmis gibi dusunulecekti.

Benim de ergenlikten birkac catlagim var arka tarafta. 5. aydan beri bio-oil kullaniyorum, nerdeyse hergun dustan sonra, yag seklinde oldugu icin emilmesi biraz uzun suruyor. Acelem varsa lierac phytolastil kullaniyorum o jel seklinde ve cabuk emiliyor. Ama oncelikli tercihim bio-oil. Karnim oldukca buyuk ama su ana kadar herhangi bir catlak olmadi. Ama tabi kullandigim urunlerden dolayi mi bilmiyorum.

Evim ana yol kenarı maalesef aynı şeyi bende yapardım yoksa kapılar kapalıyken bile araç sesinden durulmuyor balkonda oturup kamyon sayarım herhalde sabaha kadar

Benim de ilk muayenede bir hafta geri görünüyor iki hafta sonra gel dedi, baktı ki yine ayni ,demek ki geç döllenme dedi, ultrason tarihini bir hafta ileri yazdı şimdi normal gidiyor. Allah’ım esirgesin cücüklerimizi vaktiyle zamanında gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…