2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bi beşik alıcam düşünüp duruyorum netten mi alsam gidip yerinden mi alsam diye ama sizi görünce vazgeçer gibi oldum hangi siteden alışveriş yaptınız canım bizde düşmeyelim bari

Ben beşiği de internetten aldım gününden önce geldi
N11 den almıştım bir de cok ilgiliydi aldığım firma hep aradı
Kurmadık daha dedim kurunca birşey olursa ararsınız kaydedin numarayı dediler

Bu aldığımız odalar ikimiz de baska siteden aldık ama patiko marka
Fiyatlara zam geldi biz tam zam öncesi aldığımız icin bekliyoruz bu kadar
Çünkü bayagi uyguna denk geldi simdi 1900 d satan site var

Tahlillerde bisi çıkmaz sanırım belki Şeker biraz yüksek çıkar o da sahurda bisiler yedim
Ama tahlili verdiğinde de 11 e geliyordu saat

Diğer değerlerim iyi Çarşamba sağlık ocağında da kan verdim çünkü Demir falan sorunsuz dedi aile hekimi

Ben ay hesabını kalan zamana göre söylüyorum ta 9 ayı baz alıp
Su anda yaklaşık 3 ay var 6 aylık hamileyim diyorum

Hayırlı olsun canım bu tarz ürünler geç gelebiliyor inşallah sorunsuz gelirler. Sizin sağlık ocakları iyi çalışıyır benimki ne aradı ne sordu hala en son gittiğimde tahlil istediler hastaneden yaptırıp getiricem kendiler kan falan almıyorlar

Git gör, sonra gel netten al canım. Beşiği 300 tl ye aldım, geldim nette ücretsiz kargo 239 tl ye gördüm. Masrafımızın bu kadar çok olduğu dönemde yanlış yaptığımı anladım.
Öyle düşünüyorum canım hem evde merkezde değil alacağım beşik ancak merkezdeki büyük avmlerde var eve gelmesi daha iyi olacak benim için. Bi ara konuştuğumuz beşiği mi aldın bu arada canım

İyi çalışıyor da kan alan hemşirenin Eli cok ağır bi aldığında koluma acayip bi şekilde kan oturdu
Simdi aldığında da mosmor oldu keş gibiyim
Bugun ayni koldan 2 kere aldılar kan kızarmadı bile

İyi çalışıyor da kan alan hemşirenin Eli cok ağır bi aldığında koluma acayip bi şekilde kan oturdu
Simdi aldığında da mosmor oldu keş gibiyim
Bugun ayni koldan 2 kere aldılar kan kızarmadı bile
Eli ağır olan da hemşire olmasa ne güzel olur. Kan vermekten çocuklara kalmadı bizde ilk zamanlar bir ayın içinde çok verdim bi hamilelik testi bir dr kontrolü bi sağlık ocağı istedi aşıya gittiğimde yine istediler desim nasıl olsa iki hafta sonra dra gidicem deldirip durmayayım eşimde kızıyor tabi aldım sonuöları çağırırsa onu götürücem.

Boyle insanlar var işde allah sanada kolaylık versin canım, evet foto dakı benim kızım dün 1 yaşıydı, evladım benim canım her şeyim karnımdakıde kızımda tırnağna bir zarar gelse benim içim yanar, 3 cocuk mu, olsa bile şimdi asla değil bende insanım canım görmeselerde, ki zaten kız olursa doğrudan kultaja ben kultaj gibi buyuk bir günaha girmemek için kucucuk bebekle, bu zor süreci gecirme kararı aldım bu kararda bana ait ben kendi başıma yapdığım için ya kucucuk bir cana kıyacakdım yada bu zoru surecı kücük bir bebek, cocukla atlatmaya. bende ikinci seceneği secdim şimdi azcık durumumda şikayet etsem senin kendi kararın diyor her kes, 3 cuyu eşim gercekden beni anladığında biraz büyüdüğmuzde oda berki daha kendimde gencim kendi sozumun dinlendiği olgunluga geldiğimde bakalım berki bir ihtimal oda.

Allah gönlüne göre versin sağlıkla inşallah canım takma sen yaşın küçük sanırım senin ben kaynanayı hakladım oturttum oraya istesede sesi çıkamaz artık sonuçta takdir Allahtan. Yeni yaşı kutlu olsun minik güzelin çok tatlı maşallah

İnşallah canım inşallah her ne kadar kendi hayatımda bir şeyleryazip sizi rahatsız etmek isdemesemde bazen cok doluyorum ve kımseye anlatamıyorum, burda sadıce bebeğim ve hamilelikle iygili şeyler yazmak isderdim ama duygularmı kontrol edemeyip sizinle paylaşmak isdiyorum, umarım kımseyi rahatsız etmemişimdir.

İyi yapmişsin bende kendimi bileceğim yaşa geldiğinde verki susdura bilirim birilerni yada sadıce saygı duymasını sağlaya bilirim, cok sağol canım allah sanada cok tatlı bir kız nasıp etsin tabi isdiyorsansa gönlüne göre olsun her şey.

rofleli_kedi maşallah kuzuya Allah saglıcakla kucana almayı nasip etsin canım yuzunu gösterıyormu senın kız bızımkı hiç göstermıyorda zengin olsam coktaan eve ultrason cihazı almıştımvalla patikoyu aradık beşiğin malzemeleri eksikti vs dedı ama bakalım nolcak miniçoyada ulaşamıyoruz nasıl iptal etcezki tüketıcı haklarına bı danışıcaz

Canim sen tarcinli suyu nasil yapmistim bende kabuk tarcin aldim yapayim
Suluğuma atıyorum bir tane canım. Benim sulukta içinde delikli kabı var, limon,elma vs. atmak için. Bir milyoncularda var, geçen Onur markette de gördüm o suluktan. Oraya bir tane atıyorum, gün içinde suyu bitirdikçe üstüne su alıyorum. Tadı tamamen gittiğinde yeniliyorum çubuğu o kadar.

Sağol canım kısmet artık pek 3. Çocuk düşünmüyorum Allah olmayana versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…