2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar eylül annelerinde yazıyorum ama sezaryen olacağım icin ağustosta dogum yapacagim. Arada sizlere de bakıyordum ki BadeAk34 yazısına denk geldim. Anladigim kadariyla plasenta akreata şüphesi var sende de. Ben de ayrintilida aldim bu teşhisi plasenta eski sezeryan kesisini ucuyla örtüyor ve 36. Haftada tekrar değerlendirelim dendi. Doktorum da panikledi hocayla gireceğiz sezeryana dedi. Ben de çok korkuyorum başıma ne gelecek bilmiyorum. Sen neler yasadin bu süreçte doktorun ne diyor biraz uzun oldu ama bilgilendirirsen cok sevinirim

Hayırlı olsun canım sen direk buraya gel o zaman büyük ihtimal ağustosta olur bebeğin. Kız mı erkek mi. Korkmayın sağlıkla gelir inşallah

Selam ağustos anneleri benimde kızım gelecek 31 ağustosta tabi aceleci çıkmazsa. Göbek büyüyor. haliyle çatlak olma ihtimali artıyor. Siz neler kullanıyorsunuz bu durum için. Benim çok eski biraz çatlağım var kalçalarda kilo alıp vermekten. Şimdi bu durum devam edebilir ve bu çatlaklar göbek kısmındada olabilir endişem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin. Benimde ilk gebeliğimde normalde kilo kaynaklı çatlaklarım vardı bebek yağıyla idare ettim ancak son aylarda bacaklarıma sürmeyince maalesef boydan boya bacaklarım çatladı göbeğimde hiç yok ama kullandım sürekli göbeğime. Şiödi de hindistancevizi yağı ve zeytinyağı karıştırıp kullanoyorum birde banyodan banyoya vazelin sürüyorum göbeğim ve kuru bölgelere. İnşallah çatlamazsın

Hindistan cevizi yağım var saç için almıştım. Bari ona başlayayım. Hiç duymadım onu. Kakao yspı duydum bulamadam. İnşallah hiç sevmiyorum çatlakları. Anne olmaya değer ama genede korunmak gerek. Çok teşekkürler

Ben susam yağı kullanıyorum canım. İçerdiği yüksek kalsiyum nedeniyle çatlakları önlüyor diye biliyorum. Kısmetse 2. Çocuğumu doğuracağım şimdilik hiç bir tane bile çatlağım yok. İleriki zamanlarda da inşallah olmaz.

Hiç mi bişey kullanmadın hala en kısa sürede başla canım

Yarın ondan bakayım Yani çatlamamak için tüm tavsiyeleri uygulayacağım :)

Hayır başlamadım yeni yeni hafif kaşıntılar başladı. bugünden iyibaren yoğun bir şekilde başlıyorum. :) inşallah geç kalmadım
Sürekli kullan canım nemsiz bırakma bundan sonra ben 2. Aydan bu yana kullanıyorum çoğu arkadaşta başladı o zamanlar

Dogumumuzda aynı gün yada benden 1 gün önce doğum yapacaksin demi nasıl gidiyor hazirliklarin bitirdinmi
Hayır canım bitmedi bi kaç ufak bişey aldım onun dışında bayramdan sonra hızlı bi şekilde yapıcam inşallah, ben sezaryen olucam inşallah ilkide sezaryendi ona göre dr tarih verir benim yaramaz daha önce yola düşmezse. Sen normal mi bekliceksin doğumı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…