Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar tam göremesik keseyi persembe sabah yine kan testi istedi tekrar bakcaz dedi yine dış gebelik mi diye sorduk degil gibi ama rahim icinde keseyi gorwlim net konusalım dedi bune şimdi ya sıkıntıdan göz kapağimdaki egzamam sismis sabah gozüm şiş uyandım krem ilaç falanda kullanamıyorum artık moralim sıfır
yarın mı çok geç bugün öğleden sonra belli olmaz mı? banada bak sen :)
bulantı yok ama yemekle de hiç aram yok,sivilcelerim ve uçuğum baş gösterdi başka da bi değişiklik yok canım
yarın mı çok geç bugün öğleden sonra belli olmaz mı? banada bak sen :)
bulantı yok ama yemekle de hiç aram yok,sivilcelerim ve uçuğum baş gösterdi başka da bi değişiklik yok canım
Yok kiz saglik ocagi o zmn veriyor sonucu. Olsun cnm cumartesiye de randevu aldim oglanlarin dr undan. İnsallah kese gorunur gerci 4+6 oluyor daha mi gece alsam bilemedim. Bu ara folic asit kulllaniyor musun
Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim
Canim hic bir belirtim yoktu resmen .Sadece benim 1 hafta onceden gogsum sisti.Ne akintim oldu ne agrim .Ama ben ovulasyon testi aldim ona gore birlikte olduk.Mutlaka al
Senin 2400 'den fazla bir dış gebelik olsa eğer tüpteyse ağrısından duramazsın ki. Ağrın yoksa sabırlı ol. Keseyi gormediklerinde sağlıksız diyip göndermeyi adet edinmişler zaten. Hcg en onemli kriter. Düzenli arttıysa sabırlı ol kese görünür canim
Hayırlı olsun gözün aydın sıra geldi kalp atışını duymaya onuda duyarız inşllah bide vitamin falan verdiklerimi size bana sadece folik asite devam ed dedi
Hayırlı olsun gözün aydın sıra geldi kalp atışını duymaya onuda duyarız inşllah bide vitamin falan verdiklerimi size bana sadece folik asite devam ed dedi
Sağol canım ya ama benim bir haftadır adet sancısının aynı sancım var ve söylüyorum doktoruma korkuyorum diyorum korkma ben iki kere dış gebelik görmedim diyor.
Beta hcg değerine göre hafta saptamak doğru değil. Herkesin değerleri farklılık gösterebiliyor. Misal sen 5. Haftada bu değere sahipsindir başkası 7. Haftada. Erken döllenme geç döllenme etkili olabilir. Gerçek haftası ultrasonla saptanır. Ama kafa karışıklığı olmaması için gebelik haftası hep son adet tarihine göre soylenir. Değerin vajinal ultrasonla keseyi görmek için yeterli. Muhtemelen 5. Hafta içindesin ama doktora gitmelisin hem keseyi görürler hem de haftanı söylerler.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Beta hcg değerine göre hafta saptamak doğru değil. Herkesin değerleri farklılık gösterebiliyor. Misal sen 5. Haftada bu değere sahipsindir başkası 7. Haftada. Erken döllenme geç döllenme etkili olabilir. Gerçek haftası ultrasonla saptanır. Ama kafa karışıklığı olmaması için gebelik haftası hep son adet tarihine göre soylenir. Değerin vajinal ultrasonla keseyi görmek için yeterli. Muhtemelen 5. Hafta içindesin ama doktora gitmelisin hem keseyi görürler hem de haftanı söylerler.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin