2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyisimi doktora sormak galiba:/ bende merak ettim bak simdi

Ay ne kadar zarifmis buda.cevremdeki herkes mobilya besik al diyip duruyor.onu da nereye sigdiricam bilmiyorum.bende Boyle birseyler alabilirim belki

Ay ne kadar zarifmis buda.cevremdeki herkes mobilya besik al diyip duruyor.onu da nereye sigdiricam bilmiyorum.bende Boyle birseyler alabilirim belki

sende tayincisin sanırım o yüzden daha kullanışlı olabilir böyle bişi bence de
mobilya beşik de alabilirsin büyüyenlerden de yerin müsait mi öyle bişi alırsan uzun vadede yatar

Aynn bende istemiyorum kimseyi hastaneye bi annem kardeşim kayınvalidem eşim zaten olacak bunlardan başka kimseyi görmek istemiyorum o an herkes dikizler gibi bakacak bana bebeğime ilk defa emziricem tutmaya çalışıcam becerebilecekmiyim endişesi var zaten bide onların göz hapsinde kalmak istemiyorum özellikle Eltim babaannem annanemin

Ya hep yapıyorlar onu sağlık ocağında canım ya kaç kişide duydum

Ben bugün alıcam göğüs ucu kremi kızlar göğüs uçlarım yarık yarık duruyor ve şu ara çok sızı hissediyorum korktum annemde şimdiden sür de alışsın göğüslerin dedi

Ya hep yapıyorlar onu sağlık ocağında canım ya kaç kişide duydum
benim sağlık ocağımdan çok memnundum ama uzak diye yeni değiştirdim ilk kez gittim buna
allahtan doğuma az kaldı başta olsaydı bayağı kötü etkilenirdim

Daha yaptirmadim canim instegramda bi sitede 10 tl diyo bi cantasina baska sitelerede bakacam

çokmuş yaa
yasinler 2-3 tl ye satılıyor tesbih 1 tl zaten

Ayşe önerin ( bilmeyenler için bebek hemşiresi) tavsiyesi sabahları göğüs uçlarına kolonya sürmek, akşam da krem sürmek. Ben krem yerine kapsül e vitamini sürmeyi düşünüyorum.

Bende senin gibi dúsúndúgùm icin hemen siparis etmedim canim bizim burdada var satanlar oralara ve baska sitelere bakayim diyorum bunu alirsam baya zorlayacak bùtceyi nekadar dùsùrtebilirsem fiyati okadar iyi

Biberon ne aldınız kizlar? Browns avent nuk hangisini aldınız?

ben ebebekten bebedorun almıştım bi tane minik cam
bi tanede nuk aldım ama o yenidoğana uyumlu mu emin değilim

Bende senin gibi dúsúndúgùm icin hemen siparis etmedim canim bizim burdada var satanlar oralara ve baska sitelere bakayim diyorum bunu alirsam baya zorlayacak bùtceyi nekadar dùsùrtebilirsem fiyati okadar iyi

valla hep o stres ne yapsam maliyetli geliyor
bende pleksi nazar ayeti yaptırdım onları süslücem

Sagol canim,sence ikisi de gerekli mi yoksa sadece ana kucagi yeterli mi
Gerekli canım beşiği salona alamazsan yada bebek eyrafını görmek isterse ana dizi iyi oluyor oğlumda almıştım ki sıpa etrafını görmek istiyordu en az 8 ay kullandım daha gazla değilse. Ana kucağıda arabada yada düğüne hastaneye falan gidince çok lazım minicik bebk elde tutulmuyor tabiki

Oy benim canım hayatda alıştırma yapıyor emekçi bebek inşllah çok yorulmıycağı aydınlık bir geleceği olur bütün çoçuklarımızın

Sagol canim, o zman onu da aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…