2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gnrcnn canim yazıyı okudum 37 haftaya kadar zamanın var görünüyor öncesinde çok sıkıntı olacağı yazmıyor anladığım kadarıyla, iyi düşün insallah hayırlısıyla bi sıkıntı olmaz canim

Sagol canim ozaman son gunler iyice yandik desene

Kızlar size bi konuda danişmak istiyorum, benim oglum ultrasonda hep 2 hafta onde gidiyo bugun tam 35 haftalik olduk doktor diyoki bu bebeğin ultrason ölçümü doğum tarihi degismez diyo kafam biraz karıştı benim dusundugum takvim 20 temmuz tam 39 haftalik oluo ama doktor bekleticek galiba doğumu benim gibi olan varmı ben ultrason takvimi doğumu etkiler diye dusunuodum, birde sezeryanli olduğum için erken gelmeye kalkar diye korkuorum

Aniden doğum başlarsa acil sezaryen yapar, demek ki sonuna kadar beklemek istiyor. Ben böyle bir risk alamıyorum Allah’tan doktorum da benim kafadan ,o da 38 dolunca sezaryen yaparız diyor.

Günaydın kızlar. Bütün gece rüyamda doğuma girmem telaşeşiyle geçti , guya sancım varmış, sezeryana alınıyordum ve yanımda kv lerden başka kim vardı dersiniz?! gazelim_24 . Bir de borjomi şişesini ve kaşık sıkı sıkı eline tutuşturuyordum bak ben geç gelirsem ameliyattan sen bebek odaya gelir gelmez ver ona diye. Tamam tamam ben burdayım diye beni gönderiyordu

Ben sata göre ve bebeğin usgdeki gelişimine göre değerlendiriyorlar diye biliyorum normal yapsan anlicam ama böylede olmaz bence

Ben sata göre ve bebeğin usgdeki gelişimine göre değerlendiriyorlar diye biliyorum normal yapsan anlicam ama böylede olmaz bence
Ya benim sat ztn geride 4 ekim di ama 1 ay boyunca gebelik ortaya cikmadi dr geç dollenme olmuş dedi ve sat i 4 kasım olarak not etti. Şimdide ultrasonda cocuk 2 hafta onde gidio biraz tedirgin oldum gerçi nst de sancı vs çıkarsa daha erken alırız dedi ama temmuz son hafta 1 ağustos arasi sankı bana geç gibi gelio

Aniden doğum başlarsa acil sezaryen yapar, demek ki sonuna kadar beklemek istiyor. Ben böyle bir risk alamıyorum Allah’tan doktorum da benim kafadan ,o da 38 dolunca sezaryen yaparız diyor.
Ayhh ne bilim ya sanki benim oğlan doktorun dediği tarihi beklemez gibi geliyo bazen deli deli hareket edio korkuorum. sonuçta haftada bir gitmeler olcak nst de bişi çıkarsa doğuma alırız diyo. Dr un dediği tarih temmuz son hafta 1 agustos arası

Stres ve panik yapma senin doktorunda çok iyi doktorlardan bir tanesi. Nst de çıkar zaten sancı o zaman karar verirsiniz tarihe. Zaten sık sık kontrol zamanın başlar senin , sen de kendinde ağrı kasılma yanda farklı bir durum görürsen hemen gidersin hastaneye zaten. Endişe etme

Ztn doktoruma çok güvendiğim için sesim cikmio adam bilio demekki ne zmn ypcaginı. Dr sadece 2 haftalik önde gitmesini bebeğin gelişimı olarak göruyo yoksa verdiği sezeryan takvimi 39 . Hafta oluomus. Neyse haftaya perşembe yine nstye giricem bakalım neler olucak

Yinede vardır bildiği canım şuda var ki beklemeyen bebeklerde beklemiyor görüyoruz drda haklı bi yandan solunum sıkıntısı çekip bebeişler küvöz görsün istemiyor

Yinede vardır bildiği canım şuda var ki beklemeyen bebeklerde beklemiyor görüyoruz drda haklı bi yandan solunum sıkıntısı çekip bebeişler küvöz görsün istemiyor
Tabı anne karnında gecirilen her vakit çok değerli bekletmesi daha iyi ben sezeryanli olduğum için kafam karıştı biraz. Ama doktoruma kalırsa ztn verdiği tarih 39. Haftaymis nese en iyisi hiç dusunmemek

Tabı anne karnında gecirilen her vakit çok değerli bekletmesi daha iyi ben sezeryanli olduğum için kafam karıştı biraz. Ama doktoruma kalırsa ztn verdiği tarih 39. Haftaymis nese en iyisi hiç dusunmemek
Canim bende sezeryan istiyorum ama genelmi epiduralmi sipinalmi hangisi daha iyi yada agrisiz birde bende panik var hangisini ònerirsiniz

Ya canım benim rüyan hayır olsun inşllah gaz korkusu rüyalarımızda artık ve Doğum Şakın gözünü seveyim doğurayım deme ben kaldım burda heyacandan bende Doğururum arkandan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…