2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım alt üst zıbın işk gün daha iyi olmaz mı bebiş büklüm büklüm çıkacak

Ben komple be varsa koydum valla. İçeridekiler zaten bilirler heralde ya da o an bakarız annemle falan doğuma girmeden ayrırırız. Ufak ayrımtılar bunlar. En kötüsü odada değiştirirriz

Öyle mi olur ya bilemedim ki zaten minicikler kıyafetler. Ilk doğumum benim acemilik var tabi. Göbek bağı falanda oluyor ya tulumda daha rahat eder gibi geldi
Sen çok istersen tulumuda koy ama bebiş için en rahatı zıbın olur canım 10-15 gün sonra toparlanınca güzel olur zıbın göbişede bişey olmaz korkma

Hastane çıkısının içinde bir sürü şeyler var hepsini giydirirler heralde odaya geldiğinde hava sıcaklıgına göre çıkartırız diye düşünüyorum bende
İç zıbın, alt , uzun kollu üst, bir de ayaklı tulum var ben hiç hepsini giyer diye düşünmemiştim , bana fazla gelmişti ama tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir

Uykum kaçmaya bahane arıyor artık olmadık şeyler düşüyor aklıma Aman Allah daha büyük fert vermesin hiçbirimize
Amin canım benim tecrübeyle sabit oğlumda eylülde doğum yaptım yine sıcaktı bi sıkıntı olmadı boş kundak yapar gibi battaniyeyede sarınca hiç bişey olmaz

Minik kuzular çikolata siparisini haciseriftenmi vericeksin karar verdin mi? Bende ordan vermeyi dusunuorum hem güzel hem soğuk teslim ediorlarmis
Evet canım dün yazıştım hatta erir mi falan diye buz aküsü koyup folyoluyoruz dediler biraz daha bekleyip vericem sipariş denizliden gelecek sonuçta tedirgin olmuştum hemende cevap verdiler

Evet canım dün yazıştım hatta erir mi falan diye buz aküsü koyup folyoluyoruz dediler biraz daha bekleyip vericem sipariş denizliden gelecek sonuçta tedirgin olmuştum hemende cevap verdiler
ben de hacışeriften sipariş vermiştim daha önce erimeden geliceğinden şüphem yok ama burda sıcakta onları dağıtıp çocuklar falan bulaştırıcak her yere o yüzden ben çifte kavrulmuş lokumundan sipariş vericem canım

Kaç günde geldi de erimedi peki canım. Ben tül keseye koyucam magnetlerle gitsinler evde yesinler şu ine kesim lokumlardan oksa bide ondan alacaktım kalmamış

Günaydınlar kızlarkaç gündür yazamadım hiç ama devamlı okuyorum sizleri. Badanam başladı 3 gündür dün bitti allahtan temizliği kaldı şimdi sonra da kuzucuğun kıyafetleri bu aralar çok duygusalım ya hep gözlerim dolu dolu , şükürler olsun bugünlere gelebildik hayırlısıyla rabbim zamanında sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum yapıp evlatlarımızı büyütebilmeyi de nasip etsin inşallah. Benimde tek tük alacaklarım kaldı kendi özel ihtiyaçlarım bebişe bez kapı süsü falan. Bu arada emzirme sütyeni nasıl aldınız. Ben penye olanlardan kullanmak istemiyorum sinirimi bozuyo onlar çok tipi dolayısıyla, hani böyle incecik süngerliler varya normal sütyen gibi olanlar, sizce onlar kullanışlı olur mu?

Kaç günde geldi de erimedi peki canım. Ben tül keseye koyucam magnetlerle gitsinler evde yesinler şu ine kesim lokumlardan oksa bide ondan alacaktım kalmamış
2 günde geldi heralde canım baya zaman geçti yanlış hatırlıyo olabilirim ince kesim kutu içinde ben de onlardan istiyorum daha bi ay sonra falan yaptırcam ama

ben hep penyelerini görüyorum canım ince süngerli iyi olur tabi dışarda giymek için özellikle nerde buldun markası falan ne

2 günde geldi heralde canım baya zaman geçti yanlış hatırlıyo olabilirim ince kesim kutu içinde ben de onlardan istiyorum daha bi ay sonra falan yaptırcam ama
Bende temmuz ortası gibi sipariş ederim diye düşünüyorum bi o kaldı eksiğimiz zaten buraya 3 günde geliyor her kargo o yüzden yedirgin oldum ama nişey olmaz inşallah

ben hep penyelerini görüyorum canım ince süngerli iyi olur tabi dışarda giymek için özellikle nerde buldun markası falan ne
Bu şekilde canım bana bunlar daha iyi gibi geldi ama kullananlardan fikir almak lazım

Eklentiler

• 508BBC05-8DAC-4EC0-8568-D1FB4094E44B.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 567B06B8-C7FD-476B-91F4-EC12AFCDC1F5.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 57
Ben Perşembe günü hacışeriften verdim çikolata siparişini hemen kargoya verdiler dün de geldi. Gayet korumalı yanında buz kalıbı vardı ekstra folyolu bi malzemye sarmışlar koli içinde geldi herhangi bir deformasyon yoktu. Tavsiye ederim kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…