2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh hiç olumsuz yorum yapılmadı kesin vericem siparişimi oradan

Canım bende farkı inanki bilmiyorum ama geniş ağızlı almamı önerdiler bana bende oyüzden öyle aldım çok tecrübesizim

İç zıbın, alt , uzun kollu üst, bir de ayaklı tulum var ben hiç hepsini giyer diye düşünmemiştim , bana fazla gelmişti ama tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir
Canım hemşireler giydirir içeride zaten içerisi serin olur heralde. Baktın odanızda serin ya da sıcak odaya geldiğinde bebişin duruma göre çıkartır ya da üstüne bir seyler giydirirsiniz. Bilemiyoruz ki belki ongün hava yağmurlu serin olacak ya da aşırı sıcak olacak. Sen yinede tam takım hastame çıkısını götürde ona göre hareket edersin

Günaydın kızlar
Bebek kıyafetlerini koymak için keseleri nerden aldınız?
Alan anniş varsa resim atabilir mi?

Evet canım dün yazıştım hatta erir mi falan diye buz aküsü koyup folyoluyoruz dediler biraz daha bekleyip vericem sipariş denizliden gelecek sonuçta tedirgin olmuştum hemende cevap verdiler
Bendé yakında ordan vericem bana en yakın sube esenyurt ve eminonu ama herşube gonderim yapiyormu bilmiorum arayıp bilgi alayım genelde herkes cok memnun klmis . Ztn cikolata dolapta durdugu sürece bozulma durumu olmuo önceden sipariş verebiliriz

Akıntı durumunuz nedir arkadaşlar? Benim az önce koyu sarı kahveye yakin gelmiş yoğun bir şekilde ilk anda nişan geldi zannettim, ilk bebegimde son hafta gelmisti bunun gibiydi ama biraz daha pembelik vardı sanki onu hatirlayinca biraz rahat nefes aldım

Günaydın kızlar
Canım hastaneye götürüp doğumhaneye indirmek için diyorsan eğer ben fotodaki küçük hurçtan aldım büyüğüne de yedekleri koyucam.

Eklentiler

• 6B0CD616-0153-41BB-8D8D-D0EFD892A50A.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 72
Canım sen yinede dr unla bir görüş istersen riske atma hiç. Benim bu ara 3-4 gündür çok sulu akıntım var çok ayakta kalıyorum o yüzden mi bilmiyorum ama oldukça fazla. Bir kaş güne kontrole gidicem bakalım ne diyecek dr

Benim de önümüzdeki haftaiçi kontrolüm vardı artık en geç iki haftada bir çağırıp nst ye bağlayacak aksi bir durum olmadıkça, ilk kızımda tam 39.hftada sulu akıntım olmuştu ((38de nişan gelmişti zaten)) iki üç gün boyunca, doğuma girerken bebeğin suyu normaldi ama gelen sızıntı şeklindeki sıvı da bebeğin sıvısıymış zaten doktorum bırakmadı ve 39+3te 1,2cm de açıklığım olduğu için sunni sancı ile normal doğum sürecini başlattı

Bende 15 gün sonra alırım canım sen daha öncesin al hazırda dursun

Günaydın kızlar

Biz tül perde satılan yerden parça tül aldık büyüklü küçüklü istediğimiz gibi diktik. Tül olduğundan içindekiler de görünüyor karışıklık da olmaz

Benimde sulu alıntım vardı vajinal enfeksiyon dedi antibiyotik ve fitil verdi

Günaydın kızlar
Tül al yada evde varsa perde vs gibi onlardan dikdörtgen kes dik cnm benim annem dikmişti gene diktircem makinası olan tanıdığın varsa diktirirsin üst kısmada kurdale geçecek yer yaptı kurdaleyle büzdürdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…