2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim
Evet inşallah hayırlisi budur.

Ağustos anneleri ders almis anlasilan sıcaklardn herkes bidaki gebekliklerinde Ağustosa sicaklara glmesn die ugrasiyor.. anamm.bnm zaten zor oldu evdeki hesaba uyarmi ikincisi bilemm. Sanki burinj feth etmis gibi

Kafası aşağıda kendisini sola yaslamis ve cenesini de göğsüne doğru çekmiş kollar ve bacaklar da kendine cekili yani :)
Korktuk valla doğurup geleceksin diye hadi gelmiş geçmiş olsun insallah :)

Insallah burda denizde yok valla bana dere bile yeter elim ayagim yaniyor ama evden cikamiyorum.kotu oluyorum korkum tansiyinum falan yukselir diye dus almaktan bende yoruldum

Kafası aşağıda kendisini sola yaslamis ve cenesini de göğsüne doğru çekmiş kollar ve bacaklar da kendine cekili yani :)
Korktuk valla doğurup geleceksin diye hadi gelmiş geçmiş olsun insallah :)
Bm diyoeum zamanini bekle kizim o siyo ben daraliyom bakalim bekleyecekmi sipam

Bu sicaklar buraya fazla ya.ilk defa bu kadar uzun suruyor.benim ev bile yaniyor resmen ciplak dolasiyorum artik.arada ruzgar esmese kavrulacaz iyice.
Aynen bu yıl abarttı sıcaklar. Bizim oda kuzeyde kalıyor baya serin ama mutfak yanıyo. iki yıl önce güneş neden yok diye isyan ediyordum hergün. Güneş hamile kalmamı beklemiş.

Ben
Kızlar sizde çok su iciyormusunuz? sanki sürekli hararetim var susuorum
sabah 5 te kalktim 6 bardak su ictim sicak havalar gynde 3 litre su icmek iyiymis birde kizlar ben ilklerde 5 litreye yakin iciyordum bi arkadasda son hamileliginde icmis gebelikte su zehirlenmesi olmis siz hic duydunuzmu

Masallah yavruna benimde o aralarda seyrediyordu genelde..Allah yardimcin olsun bir an evvel sende at kndini eve artik.tahliller ne zmn sonuclanacak..dogum seklin belli oldu mu?

Bende 9yle diyom canim daha besik yok meydanda kiyafetler útúlenecek cantalar hazirlanacak agustosun ilk haftasina kadar sabret kizim diyorum
canım artık doğur gitsin 3 kilo olmuş senin kız giyersin lohusa pijamalarını keyfine bakarsın
şaka bi yana doğsa da haftan güzel canım ikiniz de hazır olana kadar beklesin minik kuş[/QUO

Kızlar sizde çok su iciyormusunuz? sanki sürekli hararetim var susuorum

Ben oldum olası çok su içerdim ama hamilelikte yanarak su içiyorum yarım saatte bir ağzım dilim birbirine yapışıyor şeker de çıkmadı ama vücut istiyor demek ki. Detayliya gittiğim perinatolog 3 litreyi geçme demişti ama bu sicaklarda 3-5 hesaplayamiyorum

Ayni bende oyleyim yaz gebeliği böyle oluomus demekki

Çok sevindim canım dönmüş olmasına. Benim oğlan dönmedi daha hayırlısı olsun hakkımızda.

Ben

sabah 5 te kalktim 6 bardak su ictim sicak havalar gynde 3 litre su icmek iyiymis birde kizlar ben ilklerde 5 litreye yakin iciyordum bi arkadasda son hamileliginde icmis gebelikte su zehirlenmesi olmis siz hic duydunuzmu
Cnm su zehirlenmesini duymadım ama herseyin bi ölcusu var ayarı kaçırmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…