2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Keşke çalişiyor falan olsaydım diyorum bazen. Çok bunaldım evde

Benim de bebeğin eşinde ufak ufak yaşlanma başlamış. Bir de bebek iki haftada çok kilo almış. Tokluk şekerini ölçmemi istedi doktorum. Dün ölçtüm. Sıkıntı görmedi ama bu sefer ben de 40’ı zor görecem galiba

Kızlar sizinde bebek tekmeleyince canınız acıyor mu ya ben yerimden sıcrıyorum bu nasıl birşey böyle
SİMdi foruma bu soruyu sormak için girdim, sabahtan beri hareket ettikçe agri oluyor,Zaten ters duruyor ayaklar asagida agrim oluyordu Ama bugün bir kaç kez çığlık attım o derece değişik Bİseydi, senin bebis nasıl tersin duruyor canim

Masallah yavruna benimde o aralarda seyrediyordu genelde..Allah yardimcin olsun bir an evvel sende at kndini eve artik.tahliller ne zmn sonuclanacak..dogum seklin belli oldu mu?
tahlil perşembe günü çıkar haber veririm yine canım,doğum şekli ilki normal olunca şimdilik normal bir aksilik olmazsa.

Çok yüksek olmadığı için ciddiye almamış olabilir mi?ara ara bişeyler ye bari.

Milana firuze canim cok gecmis olsun lutfen dikkat et kendine bundan sonra havalar daha da sıcak olcak mumkun oldukca cikmamaya çalış cikarsanda aksam ustu daha iyi oluyor hava o saatlerde çıksan
Sagol canim artik akilandim ne akıla düşündümsa bu sıcakda cıkmayı, hamile değil normal insan dayanamaz bu sıcağa.

Kızlar fazla su icmek neden zararlı olsun ki? Aksine benim doktorum havalar ısındı bundan sonra 3 litre yerine 5 litreye falan çıkar günlük ictigin suyu dedi.icin bence.suyun zarari olmaz.erken dogumu ve enfeksiyonu onlemek amaciyla cok cok onemli

Bişey dicem çok güleceksiniz ben de denemeden duramam dedim ve pompayı eşimin memesinde denedim zorla Daha bir de soruyorum nasıl iyi çekiyor mu diye adam tam şöyle:
Senin eşin iyi izin vermiş canım, benimki hayatta yaptırmazdı oyüzden hiç aklıma gelmedi onun üzerinde denemek :))

Kızlar benim ilk gebeliğim hep normal doğum istiyordum hiç sezaryen aklıma getirmedim, bugün doktor makat geliş dedi, resmen yoga yapar pozisyonda oturuyo bebeğim 32+4 günlüğüz döner mi acaba. Yada dönmesi için yapabileceğim özel bişey varmı hareket falan. Çok istiyorum normal doğum yapmak.

Valla benimde bulundugum şehirden ötürü normal yapmam gerekli.zira burda sezeryan olmak risk.sezeryanda karninda gazlı bez unutulanlar mi dersin,veya endometriozis olanlar mi dersin varda var.siirt de doktorlar biraz acemi.o yüzden iyisimi normal dogumla ebelerin dogum yapmasi.bunun icin bi yontem varsa bende dikkatle okuyacağım

Canim benimkide genelde makat gelisti dún acile gittigimde bas assagiya dogum pozisyonunu almis dedi doktor ve ben sezeryan istedigim icin hicbirsey yapmadim sizin bebislerde dònerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…