2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben

sabah 5 te kalktim 6 bardak su ictim sicak havalar gynde 3 litre su icmek iyiymis birde kizlar ben ilklerde 5 litreye yakin iciyordum bi arkadasda son hamileliginde icmis gebelikte su zehirlenmesi olmis siz hic duydunuzmu
Su zehirlenmesi ilk defa duydum canım . Normal gebe olmayan zamanlarda belli bir miktarın üzerinde tüketildiğinde vitamin kaybına yol açtığını duymuştum. Ama zehirlenmesi ilk defa. İşte het şeyin fazlası zarar demek ki.

Sende mi doğudasın canın bende aynı şekilde van da yaşıyorum ama burda iyi hastaneler ve doktorlar var, sezaryen konusunda sıkıntı yok ama ben istemiyorum. Yürüyüş de hergün mutlaka yapıyorum, İnşallah döner bebişlerimiz.

Tuz kaybına,vitamin kaybına yol açar canım. Sürekli yıkıyorsun vücudu öyle düşün. Su zehirlenmesi de de oluyormuş onu da bugün öğrenmiş oldum.

E tabi orası öyle biz deneriz de bebis ne zaman olur bilemiyorum insaallah hayırlısı olsun
ben oglumda yemek yapmaya mutfaga girince sancılanıyordum sıcaktan :) öyle çok zorlandım ki yaza hamile kalmıcam bi daha dedim nasıl büyük konustuysam ayı bile aynı :) :) :)

Senin eşin iyi izin vermiş canım, benimki hayatta yaptırmazdı oyüzden hiç aklıma gelmedi onun üzerinde denemek :))
Rosalie-00 ,diyorum ki akşam ben de yapsammı sırf pislik yapmak için yapacağım yani, aynı markadsn kızımda da kullandım işe yarayacağını biliyorum ama işte şeytan dürtüyor

Bu esde yaslanma nasil oluyo birde 2 haftada kac kilo almiski canim benimde haziranin 21 de 2 250 kg di dún gittigim doktor 2 900 dedi normal dedi bana

ben oglumda yemek yapmaya mutfaga girince sancılanıyordum sıcaktan :) öyle çok zorlandım ki yaza hamile kalmıcam bi daha dedim nasıl büyük konustuysam ayı bile aynı :) :) :)
Ben de diyordum ki kışın hamileliğin ne tadı tuzu var, montu kapatmak sorun , kat kat giyinmek falan.. Ben yazın hamile hamile çiçekli elbiselerde eşimin koluna girip parkta gezeceğim akşamları , tatlı tatlı dondurma yiyeceğiz Hayaller bu, hayatlar gebelik şekeri, sıcaktan gebere gebere elimde su şişesiyle yataktan kalkma yasaklıı

Ya bende de var o. Sinir bozucu. Sürekli hareket ediyorum ellerimi açıp kapatıyorum. İyi geliyor. Sıcaklar ve hareketsizlik sanırım buna yol açıyor.
Harekette etse oluyor canim yaz gelene kadar el isi bir suru sey yaptim ama gene de oldu simdi elime hic birsey alamiyorum agir bisey zaten tasiyamiyorumda insallah dogurunca gecer diye dua ediyorum

Canim arkadas gebelikte bir hafta isal olmus hic gecmemis sonra doktora gidince sebebinin cok su ismesinden oldugu anlasilmis suyu belirli dúzeyden fazla ictiginde bazi degerler dúsebiliyormus bende 5 litreye yakin iciyordum arkadas fazla icme bana b9yle oldu dedi bende sasirdim

evdeki hesap çarşıya uymuyorun canlı kanıtlarıyız seninle :) :)

Tam ben yazacaktim onlar hayaller bizim yasadiklarimiz gercekler canim malesef bizim kaderimiz bu

Ayy bende yemek yapmaya girince benim oglanda gogsumun altinda tas gibi oluyor sicaktan dolayimi oluyor

aynen canım benimde gözüm hiç kesmiyor artık çıkmayı bi gün mecbur süsleme malzemeleri için çıkcam ama korkudan erteleyip duruyorum bende
Canim yaninda eşinle git ve mumkünse araba yada taksıyle 1 yerden gir al cık, hava durumnu takip et 2 hafta içerisinde sıcaklık ne zaman düşük bak, burda en az 36 yanıyoruz resmen.

Harekette etse oluyor canim yaz gelene kadar el isi bir suru sey yaptim ama gene de oldu simdi elime hic birsey alamiyorum agir bisey zaten tasiyamiyorumda insallah dogurunca gecer diye dua ediyorum
Ya illa geçer geçerde belki biraz zaman alabilir. Kalıcı olacagını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…