2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu esde yaslanma nasil oluyo birde 2 haftada kac kilo almiski canim benimde haziranin 21 de 2 250 kg di dún gittigim doktor 2 900 dedi normal dedi bana
Canım plasentada beyazlıklar vardı bu yaşlanma oluyormuş. 35. Haftadan sonra yaşlanması normalmiş benimki biraz erken oldu ama bebeğin gelişimi de önde gidiyor ve şimdilik kilo alıyor hatta fazla almış iki haftada 700 gr almış şu an 2400 Ben de 33+ 4 günlüğüm.

Dusukte olsa donme ihtimali var ama yeri darlasip kendide kilo aldikca o ihtimalde sifirlaniyor. ilk hamileligimde kizim donmedigi icin bende mecburi sezeryan oldum. Bazi hareketler var ama bende işe yaramadı acikcasi.

S
Simsi ben zaten sabah kahvtisinda 2 yumurta 5 dilim kasar peyniri tabiki dilimler kúcúj beyaz peynir zeytin yiyorum sonra hergyn gene bebek icin muzumu yaninda sút yada yogurdumu yiyorum cevizimi hic eksik etmiyorum bazi gynler findik badem yiyorum aksam yemegi biraz sıkıntıli oluyo ama onada mercimek corbasi yada bulgur pilavi 2 gune bir yiyorum bu sartlarda benim minnos prensesimin kilo almasi cok normal oygzden sekere hic baglamiyorum ama gene gùnde 1 kere aksam òlcuyorum sekerimi

Canım ben o kadar beslenmeme dikkat etmiyorum. Düzenli beslenme saatlerim Yok Diğer kızlarım da zayıf doğmadılar o yüzden bu bebeği de zayıf beklemiyorum. Şeker yüklemede şeker çıkmadı. Dün tokluk ölçtüm 113 çıktı o da sorun değil ama yine de doktorum tansiyondan korktuğu için hamur işi makarna pilav yememeye çalışıyorum. Ben başta çok hızlı kilo aldım şu an toplam 17 kilo o yüzden benim kilo almayı minimumda tutmam lazım.

Ben

Maşallah ne güzel besleniyorsun canım. Ben çerezlerin hepsinden birer kilo yiyerek bıktım artık yemiyorum. Tabi bunda sürekli ye ye ye diyen eşimin de rolü az değil. Şimdi kalkmadığım için eşim, kızım, komşu teyze ne verirse onu yiyorum :) sabahları eşim yumurta kırıyor ikimize de , yiyoruz çay veriyor suyumu dolduruyor işe gidiyor. Öğlen de kız hazır bir şey veriyor, meyve vs. akşama yine ne olursa çoğu zaman komşu teyze yemekler yapıp getiriyor yediriyor, veya eşim hazırlıyor artık kızartma,sulu, zarar şeker bakmıyorum yiyorum. İşte böyle

arkadaşlar çok heyecanlıyım yarın çalışabılır raporu almaya gidicem ve kızımı görücem inşallah güzel haberlerle gelirim sabah saat sekızde uyuyamam her halde erkenden giderim kasılmalarım sıklaştı bu aralar bebeğim sürekli toplanıyor top gibi oluyor onuda söylücem normaldır inşallahbiribirmizden dualarımızı eksık etmeyelım son dönemler aksiliklerimiz olmaz inşallah

Kızlar sizde çok su iciyormusunuz? sanki sürekli hararetim var susuorum
akşamdan sabaha başucumda şişe var 1 litre içiyorum , işyerinde 2 lt falan içiyorum akşam da kaç bardak içiyorum bilmiyorum, sanki hep susuzum sonra da 3 dk da bir tuvalet

Canim bunlarin disinda bende artik dikkat etmiyorum mesela bu sabah gòrúmcemde kahvaltidaysik kizartma vardi b3nde dayanamayip yedim ekmelke tabiki artik bebegin kilo almasi disinda iatedigim nevarsa yiyorum sekerimi òlcuyorum bakiyorum ygksekmi hemen bol su ve yúruyus 1 saate kalmiyo dúsuyo bende insanim benimde zaaflarim var ama degilmi kuzum

Canim git kizceni gòr ve gúzel haberlerle gel insallah dualarim seninle

Tam ben yazacaktim onlar hayaller bizim yasadiklarimiz gercekler canim malesef bizim kaderimiz bu
Ben de başlarda bir heves kendime alışveriş yapmıştım rengarenk baharda işe giderken giyerim diye, bahar pijamayla evde yatarak geçti, şimdi işe geliyorum ama aldıklarım dar geliyor . Benim Göbek hızlı büyüme evresine geçti bence çeneme kadar çıkacak sanırım

ben oglumda yemek yapmaya mutfaga girince sancılanıyordum sıcaktan :) öyle çok zorlandım ki yaza hamile kalmıcam bi daha dedim nasıl büyük konustuysam ayı bile aynı :) :) :)

Ayyy aynı büyük konuşmayı ben de yaptım bi dahakine yazın korunmayı bırakıp kısın korunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…