2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım:) bilgileri merakla bekliyoruz

insalllah normal olur canim.evet maalesef bende dogudayim ve burda havalar 40 42 derece sıcak cok fena:/

Ben avent manual aldım canım. Elim alışöış ona hızını kendim ayarlayabiliyorum bana kolay oluyor.
canim bende elektrikli avent yada mamajoo almayi düşünüyorum henuz karar veremedim

Tuz kaybına,vitamin kaybına yol açar canım. Sürekli yıkıyorsun vücudu öyle düşün. Su zehirlenmesi de de oluyormuş onu da bugün öğrenmiş oldum.
su zehirlenmesini bende ilk defa duyuyorum.yanliz sen simdi diyince bisey farkettim canim,bende surekli bi baş dönmesi var.saglik ocagina gittiğim zaman tansiyonum 8 lerde falan çıkıyor.ben nolur nolmaz diye tuz tuketmiyorum zaten.tansiyonum cikmasin ödem olmasin falan diye.doktorda suyu cogalt diyince bol bol içiyorum.oyuzden galiba benim tansiyonumun düşük olmasi

Maşallah ne güzel besleniyorsun, bu aralar benim canım meyve dışında hiçbir şey istemiyor , evde eşim işyerinde hemşire hanımlar sağolsun zorla yedirmeye çalışıyorlar ama içim almıyor resmen. Çanınız çekmesin ağlayarak balık yemişliğim var sanırım minnak bir oğlan doğurcam

Dikkat dikkat herkes okusun...Ebenin yanına gittim cok tatlı bir kadındı. Belk çoğunuzun bilgisi vardır ama benilk kez öğrendim duydum dedi ki emzik ve biberon kullanma bir sene bebeğe bal verme. Sonra bir gogdunu 20 25 dakika emzir ilk bes dakikada gelen sut yagli sut sut degilmis. Dieylim ki bebek göğsünden 5 dakika emdi bıraktı bidaha emmek istedo diğer göğsünden verme bıraktığı gogsunden ver asil sut yagli kisima ulasilmamis oluyormuş 5 dakika icinde. Onemli olan yaglu kismmis Sonra bebek iki uc kere emer bırakır bu doydugu icij degl yoruldugu icindir dedi. Kasik ve siringaylada verebilrsin ama bibbiberonla verme onun kolaylıgini farkedip memeyi bırakirmjs. 2 saatten fazla uyumasn dedi uyandir ya sekeri düşmüştür yada sarilik olabilir dedi.. surekli emzir hatta 6 ay su bile verme. Sut onemli bağışıklık sistemi kuvvetli olur dedi.daha neler fedi düşünuyorm aklima glmedj ya. Gec gec kalmisim yanina yanina gitmekde bni blgilndirmedikleri icin. Kilom icin iyi dedi.bide devket hastenesinde yeni birsey cikmjs butun devletler icin gecerli mi bilmiyorum ama sana ozel ods vericez dedi orda sancin basladi mi baska yere goturmucz orda dogum olacak dedi. Ve yeni mezun kimse yok kadro cok iyi dogum yeride guzel bnce. Aklima Aklim baska birsey olursa yazarim. N kdar cok dedi demisim :)

Ne guzel ebeniz bilincli biriymis malesrf suan bircok dr ve ebe bunun tersini soyleyerek meme reddine emzik biberon aliskanligima mama kullanimina sevk ediyor. Takdir ettim. On sut ve yagli sut konusundada cok guzel yere deginmis:)

Hastane cantası hazırliyorum bebeğe neler koydunuz, turkce iyi bilmediğim için, eldiven şapka alt üst şeklinde detayli yazarsanız sevinirim, bide hastane cıkışım yok sadıce kiyafet aldım. Hastane cıkışında neler oluyor onun yerine ne koymalıyım?

Offff ya yazdıklarımi paylaşmamjs. Snra twl cekmedi neler yazmstm unuttum. Bir kismi yok.guncelleme yaptım yazıyı ama

Hayırlısı olsun alabildinmi raporu kasılman varsa pek vermezler ama

Ben herzaman diyorum canim cok kilolu olmasi degil saglikli olmasi ònemli bence

canım bak ben sana resim buldum hastane çıkışı 10 lu aldığında içinde neler oluyo tek tek yazcam sol baştan başlayıp adlarını

Eklentiler

• D6DE2B9B-71F2-4E71-9F22-19C6E007731D.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 18A51516-15F3-4FB0-9172-77316A6AA227.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 67
ben iki hastane çıkışı koydum
bi müslin battaniye
bi kalın süslü battaniye
kaşık enjektör mama emzik
bez ıslak mendil pişik kremi
tek kullanımlık alt açma
müslin ağız bezi
bunlar başka aklıma gelmiyo

Canim ilk giydirmek için tulum iç (atlet yada zıbın) corap şapka versem yeterlimi? Bide bataniye.
Tulum eldivenli ekstra eldivende versemi?

Cok teşekur ederim ilk doğumumda tecrubesizdim bir sürü gereksiz şey koydum yine ayni hataya düşmek isdemiyorum.
Ve ilk doğumumda ne götürdüğmü unutmuşum bile.
tabi gayet normal canım ben de sanki sıfır tecrübeyim insan hep ilkmiş gibi aynı heycanı hissediyo

aklıma geldi üstüne örtmek için sarı yazma da koydum ince bişey adet bizde hem sarılığa da iyi geliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…