2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak şöyle birşey

Eklentiler

• 176A30BD-9AC9-4D18-AB81-6EF4C9BE7BFF.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 70
Sarı yazmamı bataniye gibimi nasıl bir şey, sarı şeylerin sarılığa iyi geldiğni biliyordum ama sarı yazmanin ne olduğnu merak etdim şimdi.

Canım nts de birisiyle tanışmıştım bebegi ters duruyormuş onunda senin gibi her harekette çığlık atıyormuş ve doğum başladı sanıyormuş bence endişe etme

Ben herzaman diyorum canim cok kilolu olmasi degil saglikli olmasi ònemli bence
Tabi ki öyle canım yeter ki sağlıklı olsun gerisi önemli değil, ama kayınvalidem bir kez daha eşimi 5,5 kilo normal doğurduğunu anlatmak zorunda kalacak ona üzülüyorum

Canım benim üçüncü ben de unutmuşum neler konulduğunu ya da beynimden silmek istemişim galiba Sarı yazmayı iyi ki yazdın canım onu da unutmuşum

Sarı yazmamı bataniye gibimi nasıl bir şey, sarı şeylerin sarılığa iyi geldiğni biliyordum ama sarı yazmanin ne olduğnu merak etdim şimdi.
canım çok ince tülbent peynir süzülücek kadar incelikte oluyo iğne oyası falan yapıyolar kenarına bebeğe yüz örtüsü diye ararsan bulursun çarşıda

Canım benim üçüncü ben de unutmuşum neler konulduğunu ya da beynimden silmek istemişim galiba Sarı yazmayı iyi ki yazdın canım onu da unutmuşum
ben de unuturdum normalde canım ama benim kız daha 18 aylık olduğu için ondan kalan eşyaları çok derinlere kaldırmadığım için tesadüf görüp attım çantaya

Sarı yazma olayını ben araştırdım. Sarilikla alakası yokmuş Hatta çocuğun sarılık olduğunun anlaşılması o yüzden güç oluyormuş. Farkedilmiyormus. Sarılık için bol güneş ışığı ve çok çok emzirmek gerekiyor.

Bununla üzernimi örtüyorsun bataniye gibi yoksa başinami bağlıyorsun?
yok canım yatırdığında beşiğe kapat direk bu şekilde kafasına temas etmesin arada hava boşluğu kalsın ama ben bu şekilde görsel bulabildim

puset örtüleri paylaşıyoduk ya onlar gibi biraz tepede kalsın diyorum yani

Eklentiler

• 50CEAFF4-B047-4549-B973-EA503BDAF0DF.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 88
tabi canım sarılığı o geçirsin diye medet ummak zaten saflık olur ben olmuş mu diye örtüden iyice uzaklaştırıp anlamaya çalışırım 7/24 çocuğu onun altında tutmam hani ortam kalabalıksa doktor kontrolüne falan götürünce örtülü tutuyodum daha çok

Yuzunu òrtúyosun canim besiginde yatarken yada pusetinde
Ince bisey canim yazma yemeni de diyorlar ona bende koydum cantaya bilimsel olarakta var okdugunu soyluyorlar
canım çok ince tülbent peynir süzülücek kadar incelikte oluyo iğne oyası falan yapıyolar kenarına bebeğe yüz örtüsü diye ararsan bulursun çarşıda
Anladım kızla cok güzelmiş, bundan sonra dişarı cıkmaya gesaret ede bilirmiyim bilmiyorum ama sarılıkda koruyorsa birine aldırıp deniye bilirim. Cok sağolun.

Ay cok güzel miş bide bebişlerin yüzünde hayal etim duvak gibi falan, cok tatli. Güle güle zamanında kulanmak nasıp olur inşallah, hiç birimizin bebeği sarılık olmasın inşallah.

Yok canım ayaklar yukarda baş aşağıda duruyor fena vuruyor kasılıyorum o vurunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…