2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım kızla cok güzelmiş, bundan sonra dişarı cıkmaya gesaret ede bilirmiyim bilmiyorum ama sarılıkda koruyorsa birine aldırıp deniye bilirim. Cok sağolun.
Banada teyzem yaptı bebek için örtü sarı yaptı kenarını oya yaptı onu ortucem doğduğunda

Tabi ki öyle canım yeter ki sağlıklı olsun gerisi önemli değil, ama kayınvalidem bir kez daha eşimi 5,5 kilo normal doğurduğunu anlatmak zorunda kalacak ona üzülüyorum
Benimki eşimi 3200 doğurmuş, Tosun diyor aynen böyle de gösteriyor. Görümcemi 2500 doğurmuş. Gelinin bebeği zayıf olacak demediği insan kalmadı mahallede. 5500 doğurmadığına şükrettim şimdi. Kafamın etini yer yer dururdu.

Haha desene benimki en azından haklı yere konuşuyormuş

Kızlar, bebeğin hareketleri değiştimi sizde de? Benim artık oynama zıplama olmuyor 3-4 gündür. Sadece sağdan şişiriyor göbeği sola geçiyor, ya eli yada ayağı dayıyor küçük çaplı şişklik çıkarıyor çekiyor. Sağa sola döndüğüm zaman sanki içeriden orayı kaşıyor gibi kıpırtılarını hissediyorum. Bu kadar. Şiddetli tekmeler yok oldu.

akşamdan sabaha başucumda şişe var 1 litre içiyorum , işyerinde 2 lt falan içiyorum akşam da kaç bardak içiyorum bilmiyorum, sanki hep susuzum sonra da 3 dk da bir tuvalet
Demekki çoğumuzda var bu çok su içme istegi. En kötüsüde gece uykudan uyandiran tuvalet krizleri

Bem
benimki hala kuduruk anlamadim gitti iceriside dar ama çòzemedim

bir kaç gündür adet sancısı gibi sancılarım oluyordu, özellikle işyerinde oturunca bugünde olunca gittim doktora bebişim dönmüş çok şükür, şuan 31+1 deyiz, ama yine kolu yüzünde yüzünü göstermiyor, eli başında, başı da aşağıda olunca elini gerdirdiği için o kasık ağrıları oluyormuş, bende oturunca baskı daha çok oluyormuş, kilosu 2002 gram, boyu 45 cm usg 32+2 gösteriyor, kilo konusundaki kaynana muhabbetiniz çok güldürüyor beni, benim kaynanam yok olsa benimkinin kilosuna ne derdi merak ettim doğrusu sata göre benim doğum tarihi 04/09/2018 ama usg ye göre 24/08/2018 yazıyor, tamda kurban bayramı tatili inşallah denk gelmez, 20 gün daha çalışacağım bu sıcaklarda nasıl geçer 20 gün bilmiyorum

Kızlar süt sagma makinesi alacak olanlara tavsiyem,uzuuuuuunnnnn arastirmalarim sonucu mamajoo almaya karar verdim.düşünürseniz bu markayi mutlaka düşünün.avent gereksiz pahali sanki bilemedim.gerci mamajoo ile aralarinda 60 lira kadar fark var ama mamajoonun daha iyi oldugu kanısına vardim arastirmalarim ve gelen tavsiyelerle.aklınızda bulunsun.lansinohun ikilisi de iyiymiş

Benim de oyle canim 2 gundur.birde hafiften kasiklarim batıyor bugun.

Hareketleri daha can yakıcı geliyor bana bi itiyor. Birde başı sol tarafta sol tarafıma yatınca alttan resmen kalk diye didikliyor ora bur döne döne uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…